Pelancaran Butik Utama Urban Revivo Berlangsung Meriah! - Glam Malaysia

Pelancaran Butik Utama Urban Revivo Berlangsung Meriah!

Baru-baru ini, telah berlangsungnya pembukaan butik utama jenama global URBAN REVIVO yang terbesar bertempat di Pavilion Kuala Lumpur. Acara tersebut turut dihadiri oleh barisan selebriti serta pempengaruh digital terkenal.

URBAN REVIVO (UR), lambang fesyen mewah pantas yang meraikan pembukaan besar kedai utamanya di Malaysia pada 9 Julai 2024 lalu. Pelancaran besar itu menandakan peristiwa penting dalam strategi pengembangan global UR dan menetapkan standard baharu untuk persada fesyen Malaysia. Kini, label pakaian ini semestinya menjadi salah satu butik wajib disinggah untuk membeli-belah!

Destinasi Fesyen Mewah Pantas Terkini Di Urban Revivo

Tetamu terhormat, penggemar fesyen serta wakil media berkumpul pada malam yang penuh dengan penantian pada pembukaan besar kedai utama UR. Acara dimulakan dengan pertunjukan fesyen eskalator yang bertenaga, mempamerkan gaya berani dan bertenaga dengan tema ‘Bold Fashion, Sensory Thrills’. Kemuncaknya ialah tirai Kabuki yang melabuhkan tirai, menyingkap pemasangan seni yang mengagumkan sebagai pelancaran rasmi butik UR.

See also
Gemilangkan Fesyen Tanah Air

Pengunjung dialu-alukan untuk menerokai kedai seluas 27,000 kaki persegi (2,500 meter persegi), direka bentuk dengan permukaan melengkung, pencahayaan dinamik dan warna oker yang menarik untuk mencipta suasana membeli-belah yang mengasyikkan. Pemasangan seni eksklusif kedai dan bilik pemasangan VIP berfungsi sebagai tempat foto yang sesuai dengan Instagram. Lantas, meningkatkan pengalaman membeli-belah yang unik dan menarik yang ditawarkan oleh URBAN REVIVO.

Butik yang mengambil tempat di tingkat empat ini, merangkumi dedikasi yang tinggi buat jenama itu terhadap penerokaan dan kreativiti. Nyata, sebagai bukti UR mengejar kecemerlangan dan penghalusan. Koleksi wanita menawarkan seleksi pakaian dengan suntikan gaya glamor dan kontemporari. Manakala koleksi lelaki mempamerkan penampilan urban danĀ fashion trendy.

Acara turut dimeriahkan dengan kehadiran para selebriti dan pempengaruh seperti Francisca Luhong, Lisha Ho, Yaya Zahir, Jestinna Kuan, Perry Kuan, Sofea Shra dan ramai lagi! Pembukaan besar UR di Pavilion KL menandakan permulaan perjalanan yang menarik. UR merancang pengembangan selanjutnya di seluruh Malaysia, dengan kedai baharu dijadualkan dibuka di Mid Valley pada September dan Sunway Pyramid pada November.

See also
"Shades Of Red", Giorgio Armani Tampilkan Koleksi Lunar 2021

Artikel Berkaitan: Urban Revivo, Revolusi Fesyen Mewah Pantas Terkini