Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia - Page 5 of 8

Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia

It is never too late untuk menambahkan sedikit "perisa" ke dalam sesi hubungan intim anda bersama si dia. Lebih-lebih lagi dengan Valentine's Day yang semakin hampir.

Hubungan intim bersama insan tercinta pastinya satu perkara yang istimewa dan penuh makna buat kedua-dua individu yang terlibat. Saat anda berdua menyelami setiap pelosok tubuh masing-masing, ia ibarat kembara khas buat dua jiwa menjadi satu. Namun tempoh hubungan yang lama tidak menjanjikan hubungan intim yang seronok malah ia juga bisa menjadi bosan jika tidak diberi perhatian.

 

Untuk mengelakkan pasangan anda daripada kebosanan GLAM senaraikan beberapa perkara anda boleh ikuti untuk merancakkan lagi sesi istimewa anda.

5 of 8

5) STIMULASI SENTUHAN

Stimulasi melalui sentuhan merupakan teknik terbaik untuk hilangkan stres dengan mengurut satu sama lain dengan minyak urut atau losen aromaterapi untuk redakan urat yang tersimpul. Gunakan ibu jari dan telapak tangan untuk teknik menguli dan tumpukan perhatian pada bahagian bahu dan leher terutamanya. Walaupun jika sesi ini tidak berakhir dengan seks, ia bagus untuk tingkatkan intimasi bersama pasangan anda.

POST A COMMENT