5 Destinasi Dikunjungi Selebriti Jadi Inspirasi - Page 4 of 5 - Glam Malaysia

5 Destinasi Dikunjungi Selebriti Jadi Inspirasi

Kadang-kadang anda buntu mencari destinasi percutian dan memerlukan inspirasi daripada melihat pilihan-pilihan selebriti tempatan atau antarabangsa. Gaya percutian bagaimana idaman anda?

 

https://www.instagram.com/p/BpS-a7Bj7Nn/

 

Heboh sekampung berita Neelofa bercuti mewah ke Maldive baru-baru ini. Atau cemburu rasa hati membaca kisah Putera Harry membawa Meghan Markle berbulan madu di Afrika, destinasi kegemaran ibunya suatu ketika dulu. Melihat Victoria Beckham memilih Bali, destinasi itu dekat sahaja dengan tempat kita.

 

Semesti gambar-gambar dipaparkan mengundang rasa ingin turut serta melancong ke destinasi tersebut. Click kanan kerana ada 5 destinasi kesukaan selebriti kegemaran anda mahu kami kongsi. Mana tahu daripada situ anda dapat ilham mencipta percutian anda.

4 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kota London Kota Percintaan

Aduh, cemburu melihat kemesraan suami isteri Fazura dan Fattah Amin juga Afzan Shakira dan suaminya  atau Chryseis Tan dan suami saat percutian di kota London. Betapa romantisnya mereka berdua menikmati kemanisan alam rumah tangga.

Bagi anda yang mahu melanjutkan percutian di Eropah, boleh lah memilih penginapan Royal Garden Hotel. Hotel ini paling dekat dengan Hyde Park dan musium malah anda boleh hanya berjalan kaki ke Harrod. Bagi anda yang menggemari santai di market Leicester Square boleh berada di situ sepanjang hari dan pulang berehat lebih mudah. Suasana romantis lebih menyerlah saat berdua berjalan kaki dengan pasangan anda.

 

https://www.instagram.com/p/BdnyeM-g4Sm/