GAYA HIDUP - Glam Malaysia

Bagi kebanyakan individu, perincian kehidupan seorang model itu nampaknya begitu ideal lagi extravagant. Namun, mungkin tidak semua maklum mengenai model

Selama bertahun-tahun, berlian telah memukau ahli gemologi dan terus memecahkan rekod harga. Jadi apakah 10 berlian yang paling mahal dunia?

Glam senaraikan beberapa persamaan antara mendiang Puteri Diana dan bekas puteri Jepun, Mako Komuro yang tidak diketahui ramai.

Tampil dengan fungsi multitugas terbaik, kami rasakan telefon pintar Samsung Galaxy Z Fold4 paling sesuai buat anda yang mendambakan gaya

Walaupun telah lama membawa haluan masing-masing, Kanye West nampaknya masih tidak mampu melupakan bekas isterinya, Kim Kardashian.

Walaupun sudah setahun membawa haluan masing-masing, Bill Gates dan Melinda Gates terus komited bekerjasama atas dasar kedermawanan.

Pengurus Kandungan Digital GLAM, Amira Azman, membawa anda merasai pengalaman penuh makna bersama telefon pintar Samsung Galaxy Z Flip4 Alangkah seronoknya

Selepas lebih dua minggu kemangkatan Ratu Elizabeth II, foto tempat persemadian terakhir mendiang di Istana Windsor akhirnya dikongsikan di internet.

Genap sedekad berumah tangga, Mark Zuckerberg mengumumkan keluarga kecilnya bakal menyambut kehadiran orang baharu pada tahun hadapan.

Related Posts

Walau berbakat besar, barisan bintang terkenal ini masih belum berjaya menggenggam sebarang trofi Grammy sehingga kini.

Anak perempuan Ewan McGregor mengumumkan berita itu menerusi satu hantaran di Instagram semalam.

Benarkah seks ketika hamil sewaktu berada di peringkat pertengahan kehamilan lebih ghairah dan membantu proses kelahiran?