Pengakuan Mengejut 11 Selebriti Perihal Hubungan Intim Mereka - Page 10 of 11

Pengakuan Mengejut 11 Selebriti Perihal Hubungan Intim Mereka

Antara janji yang sering dibuat antara pasangan adalah untuk menunggu pada hari istimewa mereka disatukan secara sah before they give themselves to each other. Lebih-lebih lagi dengan budaya konservatif di Asia ini (Malaysia is a big no no).

 

Perbincangan melibatkan seks juga sering dianggap sebagai tabu di sini tetapi lain pula ceritanya di barat. Namun satu persamaan yang dilihat adalah apabila nilai seseorang itu diukur dengan keperawanan mereka. Lebih-lebih lagi buat golongan wanita.

 

Walau bagaimanapun golongan selebriti Hollywood yang lebih liberal ini memilih untuk tidak menyorok di sebalik stigma tersebut dan berkongsikan kisah mereka sendiri. Malah mereka turut mendedahkan identiti individu yang mereka cukup cintai dan terpilih untuk menjalinkan hubungan intim bersama.

10 of 11

Mandy Moore & Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama membuat pengakuan bagi pihak Mandy Moore melalui satu temu bual radio di mana dia menyatakan dia merupakan lelaki pertama yang intim dengan Moore. Sejurus selepas pengakuan itu dia memohon maaf kepada Moore kerana kesilapannya itu.