Libur - Romantis Alam Di Avani Gold Coast Sepang - Page 2 of 4 - Glam Malaysia

Libur – Romantis Alam Di Avani Gold Coast Sepang

Semangat alam kuat membentuk ambien dan persekitaran resort, menggabungkan kecantikan dan keindahan tropika, menjadikan Avani Gold Coast Resort Sepang pilihan romantik penginapan vila atas air buat pasangan berbulan madu atau menyambut hari kekasih, jauh dari sesak kota.

Pelawaan meneroka penginapan bertemankan keindahan persekitaran resort yang menjanjikan ketenangan, juga privasi untuk bersama tersayang, tidak mungkin dilepaskan. Perjalanan yang mengambil masa 45 minit dari kota metropolitan dan hanya 90 minit dari Lapangan Antarabangsa Kuala Lumpur, membawa GLAM Deko menyelusuri jalan pinggir bandar, ditemani pepohon hijau di kiri dan kanan jalan. Rasa tenang dan damai semakin menebal menambah keterujaan untuk merasai pengalaman indah di sini.

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Keluasan setiap vila bermula dari Vila Superior bersaiz 52 meter persegi, Family Vila 82 meter persegi dan 232 meter persegi serta Vila dua bilik bersaiz 122 meter persegi. Setiap vila dibina di atas air dan direka menghadap laut yang menjanjikan panorama indah buat semua pengunjung. Anda boleh berehat di ruang tamu atau mengagumi pemandangan lautan dari arah balkoni. Reka bentuk dan struktur siling kayu, selain binaan panel, kemasan lantai dan perabot yang juga menggunakan medium yang sama, paparan dekorasi ruang menterjemahkan mood resort, dengan penggunaan warna putih mendominasi ruang. Kamar peribadi juga luas dan selesa, dilengkapi tab mandi dan pancuran berasingan.

Superior Room