2 Minit Kulit Licin Biar Betul? Ini Rahsianya - Glam Malaysia
Dr Dennis Gross

2 Minit Kulit Licin Biar Betul? Ini Rahsianya

Alpha Beta Universal Daily Peel oleh Dr Dennis Gross terus menjadi pilihan GLAM! Kerana benar dengan hanya 2 minit kulit wajah lebih licin dan tidak perlu tambah rutin yang berlebihan.

Dr Dennis Gross

Produk ini merupakan ikonik buat Dr Dennis Gross kerana Supermodel Naomi Campbell turut menggemarinya. Sesuai untuk anda yang memiliki masalah kulit wajah tidak sekata, punya garisan halus dan pori terbuka. Kegunaan Alpha Beta Universal Daily Peel ini ibarat two-step rawatan klinikal tetapi selamat digunakan di rumah dan cepat menunjukkan perubahan pada kulit wajah.

Sempena kedatangan Tahun Baru Cina yang juga meraikan Tahun Arnab, Dr Dennis Gross menampilkan edisi terhad untuk Alpha Beta Universal Daily Peel dengan rekaan bingkisan merah lambang separa arnab emas. Serta tambahan 5 dos konsentrasi rawatan iaitu 5 AHA/BHAs serta antioksida dan vitamin. Setiap tambahan ini adalah untuk membuang sel kulit mati dengan lebih efektif.

Alpha Beta Universal Daily Peel ini ibarat two-step rawatan klinikal tetapi selamat digunakan di rumah

Untuk kesan lebih cepat, anda boleh gunakan setiap hari AM atau PM. GLAM ingin pesan, jika anda pertama kali mencuba, kulit akan terasa rengsaannya sehinggalah kulit sebati dengan kandungannya setelah memakai berulang kali. Langkah pertama, urut wajah menggunakan helaian seperti kertas lembap sehingga kering. Tunggu selama 2 minit dan ulang dengan langkah kedua. Jangan cuci dengan air, biarkan ia kering.

See also
Sothys Perfect You, Perfect Youth

Alpha Beta Universal Daily Peel

Kenapa GLAM anggap ia seperti magis kerana hanya dengan satu sapuan sudah menampakkan kesannya, kulit lebih bersinar, pori akan lebih halus seperti mengecut, tanda garis halus mula pudar dan tona kulit mula sekata. Dapatkan Alpha Beta Universal Daily Peel ini di Sephora Malaysia.

Artikel berkaitan Dr. Dennis Gross Berkongsi Rahsia Kulit Secantik Bintang Ternama