6 Solekan Terbaik Rihanna Sepanjang Karier - Glam Malaysia
6 Solekan Terbaik Rihanna Sepanjang Karier

6 Solekan Terbaik Rihanna Sepanjang Karier

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rihanna membuat kemunculan semula di pentas berprestij Super Bowl LVII dengan sut merah dan solekan yang memukau ramai walaupun sedang hamil anak kedua!

Baru-baru ini telah berlangsung pertunjukan Super Bowl Halftime Show dan kali ini Rihanna menjadi selebriti yang diundang. Rihanna membuat kemunculan semula setelah 6 tahun tidak menyanyi dan hanya fokus pada perniagaan kosmetik dan rangkaian fesyennya. Penyanyi ikonik ini bukan sahaja sekadar memberikan persembahan menakjubkan, dia dengan mengejutkan peminatnya tentang berita kehamilan buat kali kedua. Dia juga kelihatan sangat cantik dan bergaya ketika melakukan persembahan itu. Kecantikan Riri sentiasa menjadi tumpuan ramai sejak kariernya kerana dia dikatakan pandai menyatukan solekan dengan pakaian yang dipakainya.

Ini 6 Solekan Terbaik Rihanna Pilihan Glam

1. Anugerah Fesyen CFDA (2014)

6 Solekan Terbaik Rihanna Sepanjang Karier

Foto: Pinterest

Rihanna atau juga dikenali sebagai Riri, memadankan solekan dengan pakaiannya yang dipenuhi kristal Swarovski ketika hadir di Anugerah Fesyen CFDA, 2014. Solekan mata smokey eye berwarna kelabu ini, ditata rias oleh jurusolek Mylah Morales. Diseimbangkan dengan gincu yang berwarna merah jambu pudar atas pemilihan Riri sendiri, bintang terkenal itu bijak dalam pemilihan solekannya. Jurusoleknya turut meletakkan Keri Body Lotion dan menabur kilauan pada badan Riri. Dengan penampilan keseluruhan yang penuh glamor, dia kelihatan seperti lagunya sendiri, ‘Shine Bright Like A Diamond’!