Anna Jobling Temui Cinta Baharu Bersama Koleksi Kérastase Symbiose - Glam Malaysia

Anna Jobling Temui Cinta Baharu Bersama Koleksi Kérastase Symbiose

Ketahui rahsia cantik Anna Jobling semula jadi dalam mengekalkan keanggunannya di dalam dan di luar skrin.

Apabila bercerita mengenai kecantikan semula jadi, aktres cantik yang semakin menempah nama di persada tempatan dan antarabangsa sentiasa memastikan dia bersedia mengekalkan keanggunan di dalam dan di luar skrin. Katanya, dia mempunyai beberapa rahsia kecantikan yang tersimpan rapat.

Salah satu rahsia yang menjadi pilihannya adalah Koleksi Kérastase Symbiose. Rangkaian penjagaan rambut yang inovatif ini telah mengubah rutin penjagaan kecantikan peribadinya. Malah, turut meningkatkan keyakinannya ke tahap baharu sambil meninggalkan kulit kepala berkelemumur yang menjengkelkan.

Ibarat jatuh cinta pandang pertama! Anna Jobling akhirnya menemui solusi terbaik dalam menangani masalah kelemumurnya. Kulit kepala berkelemumur merupakan masalah utama yang sangat merungsingkan sesiapa sahaja tanpa mengira waktu dan status. Untuk Anna, dia berjaya menemui rangkaian produk penjagaan rambut yang tepat dan sempurna untuk rambutnya.

Anna Jobling

Ibarat jatuh cinta pandang pertama! Anna Jobling akhirnya menemui solusi terbaik dalam menangani masalah kelemumurnya.

Bagi meningkatkan keberkesanan rutin anti-kelemumurnya, pilihan Anna iaitu Syampu Kérastase Symbiose Moisturizing Anti-Dandruff Cellular memberikan pengalaman membersihkan kulit kepala dengan lembut namun berkesan. Kandungan formula canggihnya yang diperkaya dengan bahan aktif telah direka khas untuk memerangi masalah kelemumur. Malah, turut menghilangkan kepingan putih kelemumur dan menenangkan kulit kepala. Anna sangat tertarik dengan tekstur mewah syampu ini yang menutupi rambutnya dengan buih segar dan bersih.

Artikel berkaitan Alvin Chong Temui Cinta Baharu Bersama Koleksi Kérastase Symbiose

Untuk meningkatkan keberkesanan rutin anti-kelemumurnya, Anna menggabungkan Kérastase Symbiose Intensive Anti-Dandruff Cellular Night Serum. Serum rawatan ini sangat mujarab kerana berfungsi untuk melegakan kerengsaan kulit kepala dan mengatasi kelemumur tepat pada puncanya. Anna menyapukan serum secara berhati-hati agar ia menyerap sekata semasa dia tidur.

Dengan Koleksi Kérastase Symbiose, Anna mengakui rangkaian ini adalah pilihan terbaik dalam penjagaan rambutnya. Malah, dia kini tampil lebih yakin dan glamor kerana kulit kepalanya bebas kelemumur tanpa ada kekangan.

Kunjungi laman rasmi Kérastase secara dalam talian di Lazmall, Lazada untuk mengetahui maklumat lebih lanjut dan di salun dandanan rambut sah Kérastase untuk anda beli-belah keseluruhan koleksi Symbiose baharu ini.