Ini Dia Tip Kecantikan Eksklusif Daripada Top Model Kegemaran Anda! - Glam Malaysia

Ini Dia Tip Kecantikan Eksklusif Daripada Top Model Kegemaran Anda!

Sering kita lihat model-model ternama menghiasi muka hadapan majalah-majalah fesyen antarabangsa dan sering juga kita lupa bahawa mereka ini juga wanita biasa cuma yang membezakan mereka dengan kita adalah cara mereka menjaga kecantikan dan kesihatan mereka untuk mengekalkan rupa yang kita kagumi itu.

Tetapi tidak seperti yang kita percaya bahawa mereka ini sering menggunakan rawatan dan produk-produk yang mahal walhal mereka juga menggunakan produk-produk yang mudah didapati dan kos efektif.

GLAM menyenaraikan tips-tips yang dikongsikan oleh model-model ini supaya kita sama-sama boleh mengecapi kecantikan abadi.

1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Naomi Campbell, 46

naomi-campbell

Supermodel terkenal ini pernah berkongis tips untuk mendapatkan kulit yang mulus dan sihat sepertinya hanyalah dengan menggunakan bahan yang ada boleh dapati di rumah anda sendiri dan jikalau perlu beli pun ianya tidak mahal. Bahan yang digunakan Naomi untuk membuang lemak dan selulitnya adalah: serbuk kopi atau lebih tepat lagi, scrub kopi. Kandungan kafein yang tinggi dalam biji kopi boleh menjadikan kulit anda lebih anjal dan mulus.

See also
Kenali Sahabat Baru Anda Ultra Violette