Ini Dia Tip Kecantikan Eksklusif Daripada Top Model Kegemaran Anda! - Page 6 of 9 - Glam Malaysia

Ini Dia Tip Kecantikan Eksklusif Daripada Top Model Kegemaran Anda!

Sering kita lihat model-model ternama menghiasi muka hadapan majalah-majalah fesyen antarabangsa dan sering juga kita lupa bahawa mereka ini juga wanita biasa cuma yang membezakan mereka dengan kita adalah cara mereka menjaga kecantikan dan kesihatan mereka untuk mengekalkan rupa yang kita kagumi itu.

Tetapi tidak seperti yang kita percaya bahawa mereka ini sering menggunakan rawatan dan produk-produk yang mahal walhal mereka juga menggunakan produk-produk yang mudah didapati dan kos efektif.

GLAM menyenaraikan tips-tips yang dikongsikan oleh model-model ini supaya kita sama-sama boleh mengecapi kecantikan abadi.

6 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Karolína Kurková, 32

karolina-kurkova

Supermodel dan bekas angel Victoria’s Secret ini menggunakan minyak kelapa untuk membersihkan solekannya kerana minyak kelapa tidak mengeringkan kulitnya dan sekaligus menjaga kulitnya dengan kelembapan yang secukupnya. Karolina juga mengalami masalah kulit berminyak dan solusinya untuk itu adalah dengan menggunakan jus lemon yang digunakan sebagai toner dengan mencampurkan jus itu dengan air.