Selebriti Paling Cantik di Grammys 2023 - Glam Malaysia
Grammys 2023

Selebriti Paling Cantik di Grammys 2023

Meriah sekali acara Grammys 2023 ini. Ramai yang menantikan kehadiran selebriti di karpet merah langsung ingin melihat siapakah yang tampil paling cantik tahun ini.

Mata kami menantikan selebriti ternama melewati karpet merah. Ingin melihat apakah jenis solekan yang bakal disarung selebriti hebat seperti Doja Cat yang sentiasa tampil penuh kejutan. Ternyata setiap look selebriti yang hadir tidaklah menghampakan. Yang menjadi kegemaran kami sudah tentu Lizzo serta Doja. Namun yang menarik perhatian adalah kehadiran Olivia Rodrigo yang tampil bagai tidak menyarung apa-apa di wajah. Menakjubkan!

Laporan Cantik GLAM Untuk Grammys 2023 (Lihat halaman sebelah)

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

1- Doja Cat

Tidak menghampakan, dia datang dengan busana serba hitam gaun vinyl daripada Versace dengan solekan yang sepadan. Doja bijak mengekspresikan wataknya hari ini. Dia menggayakan solekan bibir rona plum metalik bersama solekan mata yang memukau. Kening pula disolek bagai tiada untuk memberi fokus pada solekan matanya. Gaya rambut potongan pixie inspirasi punk menambahkan lagi perisa kepada keseluruhan look ini.

See also
Video Taylor Swift Dinanti-nanti Ramai Akhirnya Dilancarkan di VMAs!

Gambar: @dojacat