Selena Gomez Tampil Berwajah Polos di Media Sosial - Glam Malaysia
Selena Gomez Tampil Berwajah Polos di Media Sosial

Selena Gomez Tampil Berwajah Polos di Media Sosial

Selena Gomez tidak pernah menyorok apa-apa daripada peminatnya. Itu yang membuatkan ramai amat sayangkan wanita ini.

Dia terkenal dengan perkongsian secara terbuka tentang isu-isu peribadi seperti kisah kesihatan mentalnya, pengalaman penyakit lupus yang dihadapinya. Malah, Selena Gomez turut bercerita di dalam dokumentari terkininya berjudul “Selena Gomez: My Mind & Me”. 

Baru-baru ini, Selena memuat naik swafotonya yang cukup menarik di Instagram. Dia tampil berwajah polos sambil menunjukkan rambut kerinting naturalnya. Dengan kapsyen singkatnya, “‘Me’”, dia berkongsi tiga gambar pelbagai sisi untuk tatapan peminatnya. Gambar yang mendapat jumlah likes melebihi 9 juta itu ternyata mendapat reaksi positif daripada peminatnya. 

Teruskan menjadi diri anda, anda sangat sempurna ❤️

Jika dilihat pada gambar-gambar ini, Selena ternyata memiliki kulit wajah yang segar. Boleh terlihat pantulan glow serta selingan freckles pada wajahnya. Bukan itu sahaja, Selena langsung tidak menyunting jerawat di bawah hidungnya. Kami sukakan gaya Selena yang begitu bersahaja ini. 

Cerita lain: Emily Ratajkowski tampil dengan rambut baru, we love it! 

Baru-baru ini ketika malam pertunjukan fesyen Marc Jacobs 2023 yang berlangsung di New York, terlihat kelibat Emily Ratajkowski tampil dengan gaya rambut bob bersama padanan rambut fringe di barisan front row! 

Dia yang sebelum ini selalu tampil dengan rambut signatur panjangnya berona brunette hampir tidak dikenali tatkala di show malam yang lalu. Bukan sekadar itu, rambutnya yang terkini itu diwarnakan hitam lebat, terus merubah wajah Emily serta-merta.

Gaya bob cut sememangnya semakin hangat hari ini. Bukan sekadar Emily, malah baru-baru ini, Hailey Bieber, turut tampil dengan potongan rambut pendek seperti ini.

Ternyata look ini adalah sesuatu yang segar buat Emily, dan kami amat sukakannya! 

Pautan Berkaitan: Selena Gomez Akhirnya Temui Cinta Sejati