Checklist Seks ‘Before & After’- Bahagian 2 - Glam Malaysia

Checklist Seks ‘Before & After’- Bahagian 2

Jika sebelum ini, GLAM berkongsi checklist untuk pra seks, kali ini kami berkongsi checklist seks untuk pasca seks yang mungkin sedikit sebanyak dapat membantu hubungan intim anda bersama pasangan.

PASCA SEKS – After

Waktu selepas melakukan hubungan seks adalah masa yang sesuai untuk anda berborak lebih dalam bersama pasangan hidup anda. Inilah masa yang lebih relaks dan senang untuk anda bukakan cerita serta masalah anda, dengan suasana yang cozy, perbualan anda akan lebih mudah diterima dan diperbincangkan.

Baca juga: Checklist Seks ‘Before & After’- Bahagian 1

3. FILEM ROMANTIS

Buat anda yang kembali segar selepas melakukan hubungan seks, ini merupakan masa sesuai untuk menonton filem di televisyen. Sambil berpelukan bersama di ruang tamu atau pun di kamar, momen atau personal time ini pasti jadi lebih mesra dan baik buat perhubungan anda berdua.

4. MANDI BERSAMA

Setelah selesai tempat pertama yang akan anda kunjungi pastinya bilik mandi. Situasi di bilik mandi ini bukan sahaja tampak ‘kinky‘ tetapi ia juga bakal membuatkan anda mahu melakukannya sekali lagi! Inilah masanya untuk anda bermanja dan membersihkan badan pasangan anda sambil bermain dengan buih dan syampu!