Anting-Anting Tambah Lagi Seri Penampilan, Ini Pilihan GLAM

Mahu Penampilan Lebih Menyerlah? Suntik Anting-Anting Ini Dalam Gaya Anda

Antara semua aksesori, anting-anting sering dianggap sebagai aspek terpenting dalam fesyen wanita. Ia adalah kerana ia pilihan yang serba boleh dan elegant yang melengkapkan gaya penampilan.

Tidak seperti barang kemas lain, anting-anting sentiasa kelihatan dan membingkai wajah anda. Anting-anting boleh meningkatkan penampilan seseorang untuk kelihatan lebih anggun dan cantik. Sepasang anting-anting yang anda pilih boleh membuat semua perbezaan dalam meningkatkan gaya profesional anda.

Pada tahun ini, runway ready-to-wear dan haute couture menyampaikan gabungan cara yang menarik untuk menggayakan anting-anting, rantai dan banyak lagi, daripada yang sangat minimal kepada yang extra.

10 Anting-Anting Pilihan Wanita Tahun 2023

Terdapat pelbagai jenis subang yang sesuai dengan gaya anda dan membantu anda untuk kelihatan serasi, tidak kira apa yang anda pakai.

1. Studs

Anting-anting stud simple, selesa dan menjadi pilihan utama kebanyakan wanita kerana ia boleh digayakan setiap hari ataupun ke pejabat. Keanggunan bersahaja anting-anting itu menambah sentuhan yang digilap pada mana-mana pakaian profesional dan reka bentuk yang ringan.

See also
Braun Buffel ‘Holiday World’, Rayakan Musim Libur Akhir Tahun 2021

Stud datang dalam pelbagai reka bentuk, bahan dan warna, menjadikannya mudah untuk memadankannya dengan ensembel pejabat yang berbeza dan mengekspresikan gaya peribadi seseorang.

2. Big And Bold Metal Earrings

Pada tahun 2023, anting-anting jatuh jenama Bottega Veneta telah mendapat sambutan hangat. Malah, bahagian tertentu ini mungkin telah meletakkan asas untuk anting-anting logam yang besar dan berani yang menjadi kegemaran ramai tahun ini dan akan menjadi lebih besar pada masa akan datang.

Di fesyen runway Fall/Winter 2023, jenama seperti Versace, Schiaparelli dan Ferragamo mempamerkan anting-anting ini dalam koleksi mereka dan membukti bahawa trend ini baru bermula.

3. Pearl Earrings

Anting-anting mutiara terkenal dengan kecantikan dan keanggunan abadi mereka, menjadikannya aksesori yang sempurna untuk wanita ingin kelihatan lebih bergaya.

Selain itu, kualiti mutiara ini sangat berkilauan dan menambahkan sentuhan kecanggihan dan kewanitaan yang menjadikan ia pilihan klasik yang melengkapi kecantikan wanita.

4. Curated Earrings

Curated earrings boleh dilihat di mana-mana sahaja pada tahun ini. Ia tampil kelihatan muda dari susunan telinga yang serba lengkap. Selain itu, mencampurkan gaya anting-anting yang berbeza, tekstur serta warna dan menghasilkan rupa yang menarik dan segar dari segi visual.

See also
3 Aksesori Fesyen Wajib Ada Dalam Setiap Gerobok Anda

5. Sculptural Earrings

Populariti barang kemas logam dengan siluet arca dijangka meningkat pada tahun 2023. Anting-anting yang menampilkan bentuk geometri ini adalah sangat unik dan canggih.

6. Crystal Earrings

Crystal earrings ialah jenis kristal cara terbaik untuk anda menambah kilauan dan keanggunan pada pakaian anda. Lebih-lebih lagi, ia membawa kesan visual yang sama seperti berlian dan anting-anting mahal yang lain. Jika anda ingin menjimatkan kos untuk menyerlahkan gaya dan kewanitaan anda dalam suasana profesional, anting-anting kristal pastinya pilihan terbaik yang anda boleh cuba.

7. Seashells

Anting-anting cengkerang dan manik semula jadi menghasilkan banyak kameo pada bahagian depan aksesori musim ini. Ia juga sejenis anting-anting yang boleh menaikkan mood anda serta-merta, kerana ia dapat  memberi anda keadaan fikiran yang tenang dan kosong.

8. Small Hoops

Subang telinga jenis minimalis ini diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan menampilkan rupa yang digilap tanpa menarik terlalu banyak perhatian. Saiznya yang kecil dan reka bentuk yang ringkas menjadikan ia mudah dan selesa untuk dipakai harian. Ia juga boleh menjadi pilihan utama untuk dipakai semasa bekerja atau di mana-mana.

See also
FIZIWOO & Selberan Untuk Koleksi Baju Raya

9. Drop Earrings

Anting-anting drop ialah pilihan terbaik untuk anda tampak bergaya kerana ia memajukan gaya profesional anda dengan mudah dengan reka bentuk yang elegant dan vertical. Namun, anting-anting drop yang terlalu panjang mungkin memberikan kesan yang tidak profesional, jadi pilih yang lebih pendek yang tidak berjuntai di bawah garis rahang anda.

10. Mismatched Earrings

Trend anting-anting mismatched masih kukuh lagi pada tahun 2023. Walau bagaimanapun, trend ini sangat unexpected dan playful kerana kemungkinan ia bukan trend yang praktikal untuk dicuba oleh orang ramai. Reka bentuk inovatif ini mempunyai pelbagai rupa dalam satu, membolehkan anda mencipta rupa padan atau tidak padan bergantung kepada mood anda.

Artikel Berkaitan : Kempen Tiffany & Co. Baru Dibintangi Oleh Rosé & Jimin