Bonia Meraikan Pelancaran Butik Utama di Suria KLCC - Glam Malaysia

Bonia Meraikan Pelancaran Butik Utama di Suria KLCC

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bonia meraikan pelancaran kedai utamanya di Suria KLCC yang menampilkan selebriti Malaysia dan Digital Princesses terkenal!

BONIA meraikan pelancaran butik di Suria KLCC dengan parti kecil yang menampilkan personaliti seperti Hael Husaini, Eyka Farhana, Jane Chuck, Ameera Khan, Daiyan Trisha, Bella Dowanna dan Christinna Kuan. Merasmikan pembukaan BONIA KLCC ialah tetamu Diraja, Yang Amat Mulia Tengku Zatashah Sultan Sharafuddin Idris Shah, Puteri Selangor; Dato’ Sri Daniel Chiang, Ketua Pegawai Eksekutif BONIA dan Datin Sri Linda Chen, Pengarah Pemasaran & Komunikasi BONIA.

Ditubuhkan pada tahun 1974, jenama gaya hidup yang menggabungkan nadi klasik abadi dan penghasilan moden semula. Dengan koleksi beg, aksesori, kasut, jam tangan, cermin mata dan rangkaian gaya hidup yang semakin meningkat, setiap ciptaan adalah direka dan untuk Kemal klasik. Dengan visi yang berakar umbi ketukangan dan keperibadian, jenama terkenal ini bertujuan untuk membina koleksi yang memberi inspirasi kepada ekspresi diri dan penerokaan.

See also
Michelle Yeoh Pilih Barang Kemas Cartier Ke Met Gala 2023