Bra untuk Semua Acara Rekaan Victoria's Secret - Glam Malaysia
Bra untuk Semua Acara Rekaan Victoria's Secret

Bra untuk Semua Acara Rekaan Victoria’s Secret

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Memperkenalkan ‘Invisible Solutions’, set pakaian dalam wanita yang fokus kepada semua acara serta memenuhi keperluan wanita zaman sekarang. Tersedia pada ukuran mulai dari XS-XXL. 

Victoria’s Secret memperkenalkan koleksi ‘Invisible Solutions’, rangkaian pakaian dalam yang memadukan sifat atletik dengan kesan mewah yang tersendiri. Dari Victoria’s Secret Bare every-way strapless bra kepada bra plunge low-back, tentu sahaja menjamin keselesaan setiap wanita. Dan tidak akan menghadapi masalah berpakaian, malah memberi penyelesaian. 

Potongan yang lebih atletik untuk kemudahan beraktiviti-perlengkapan dengan bahan yang nyaman, bermutu lagi menyerap peluh memberi kelebihan yang manfaat. Solusi terbaik khas untuk wanita masa kini. Menawarkan satu bra yang boleh dipakai untuk semua acara dan stail, menampilkan 12 pilihan penggayaan berbeza. Daripada klasik dan yang asas kepada tanpa tali bahu ke halter ke ‘low back’ dan banyak lagi. 

Garis leher panjang ke bawah dan padding push-up yang ringan turut dilengkapi untuk mencipta daya sokongan yang padu. Ia direka bersama dua set tali boleh tukar, sama ada bertali atau tanpa tali, serta penyambung yang boleh dipasang atau dicabut. 

See also
Gaya Ratu Rihanna Di Tayangan Perdana Filem Terbaharunya!

Menawarkan cup B-DDD dan jalur 32-38. Dalam empat warna pilihan.

BRA UNTUK SEMUA