Don't Stop the PARTY! Valentino Kembalikan The Party Collection 2022. - Glam Malaysia
Don't Stop the PARTY! Valentino Kembalikan the Party Collection 2022.

Don’t Stop the PARTY! Valentino Kembalikan The Party Collection 2022.

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

DENGAN MUSIM PERAYAAN YANG MENGINJAK, DRESSING UP HAS NEVER BEEN MORE IN FASHION! KOLEKSI VALENTINO THE PARTY 2022 NYATA MENYEMARAK SEMANGAT PERAYAAN MELALUI KEMPEN BAHARU YANG PENUH KILAU.

Valentino the Party

Let’s party, people! Dengan musim perayaan yang telah tiba, Valentino sedang mengatur pentas untuk pesta yang menyeronokkan di mana orang ramai meraikan bersama dan kembali berfesyen untuk majlis itu. 

Tiada apa yang berupaya menterjemahkan “musim pesta” agak seperti dress labuci. Sama ada anda lebih memilih dress mini atau lebih suka reka bentuk panjang yang dramatik, ia merupakan opsyen mudah untuk menari dalam pakaian yang mencecah lantai. Memandangkan musim perayaan semakin hampir, tiba masanya untuk menyerlahkan “disco ball” dalaman anda!

Valentino The Party Collection 2022 mengungkap kisah yang tersendiri melalui pemilihan perincian yang berani dan keemasan serta ledakan warna dan kilau. 

Ton warna ungu, hijau zamrud, kuning dan Valentino Pink PP merangka koleksi, menjiwai semangat perayaan dan mengajak semua untuk kembali berpesta meraikan kebersamaan. Semangat pesta mendominasi, menghadirkan koleksi penuh tenaga, dihiasi dengan butiran rhinestones berkilau megah, sarat labuci dan sulaman. 

See also
Kempen Coach Dibintangi Yuna Dirakam di Kuala Lumpur

Melalui koleksinya kali ini, warna dan elemen kilau mencerminkan aspek fesyen pada aksesori Valentino Garavani.

Gaya pesta terhangat Valentino sudah tentu dicemerlangkan dengan penggunaan material bermutu dan pertukangan yang cemerlang. Misalnya, anda sedang mencari bingkisan istimewa atau aksesori untuk menambahkan sedikit kilauan pada penampilan kala percutian, berikut, dekati aksesori utama daripada koleksi Valentino Garavani untuk menginspirasikan musim perayaan yang menyeronokkan. 

KILAUAN MEWAH

Koleksi wanita yang terkandung ialah rangkaian tweed boucle multi warna yang baharu, berpadu corak Valentino Chain 1967 serta tekstur V Gold. Opsyen gaya lain termasuk, rekaan bersulam yang mengusung desain yang inovatif dan penuh statement. 

Daripada jaket berkilau ragam warna kepada jaket bersulam berlian yang diilhamkan oleh arkib, kapsul ini ini menjadi sorotan untuk ragam desain yang diwujudkan dalam nuansa playful dan saturasi penuh warna dedikasi gaya berpesta. Lebih istimewa, koleksi musim ini dilengkapi dengan cermin mata yang dibayangkan dengan Akoni. 

Valentino The Party Collection 2022 turut merangkumi koleksi lelaki yang bersifat formal, namun diberi sentuhan moden. Tema glamor, suguhan estetika parti yang begitu vibrant dengan sandingan beg dan sniker Valentino Garavani yang berkarakter. 

See also
Nostalgia, Rawatan Kecantikan Secara Tradisional Sempena Hari Merdeka

Valentino the Party