Izara Aishah, Is She The Most STYLISH WOMAN 2022? - Glam Malaysia
Izara Aishah, Is She The Most STYLISH WOMAN 2022?

Izara Aishah, Is She The Most STYLISH WOMAN 2022?

1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

IZARA AISHAH TELAH MEREVOLUSIKAN STAIL PERIBADINYA. SEJAK BERGELAR IBU DAN BERHIJAB SEPENUHNYA, FIGURA INI KEKAL DENGAN SELERA FESYENNYA YANG ALWAYS ON POINT. DAN SEPANJANG 2022, MESKIPUN KURANG AKTIF DALAM AKTIVITI SENI, NAMUN IZARA KERAP MENONJOLKAN VARIASI GAYA STYLISH SETIAP KALI MENGHADIRI MAJLIS. IZARA AISHAH BENAR-BENAR STYLISH TAHUN INI. MUNGKINKAH LAYAK DINOBATKAN WANITA PALING BERGAYA 2022? AT LEAST, THAT IS WHAT OUR FASHION EDITOR THINKS.

Saya tidak mengenali Izara Aishah secara peribadi. Namun, mengikuti perjalanan kerjayanya sebagai pelakon hingga sekarang bergelar ibu. Dari awal kemunculannya lagi, Izara dilihat sebagai seorang artis yang ada stail fesyen yang tersendiri. Selayaknya juga dianggap sebagai generasi fesyen baharu ketika Izara baru-baru muncul dalam dunia hiburan. 

Dan sepanjang 2022, apa yang saya perasan stail Izara Aishah adalah sangat-sangat mengagumkan. Mungkin juga setelah berehat sepenuhnya pada waktu pandemik, Izara mengambil peluang pada masa sekarang untuk keluar bersosial dan menghadiri seberapa banyak majlis yang boleh. Juga mengambil kesempatan itu untuk mempamerkan variasi gaya. Boleh dikatakan, Izara sangat all out this year. 

See also
Dior Backstage Fall/Winter 2015

Izara banyak memilih rekaan pereka-pereka fesyen tempatan pada tahun ini. Sejak berhijab, saya pasti Izara sangat berhati-hati dengan fesyen pilihannya. Supaya sesuai dengan imej terkininya. Izara ternyata memilih gaya ‘modest’, namun masih nampak stylish dan moden kerana suai padannya yang bijak. Rekaannya yang disarung Izara, seringnya oversized, bernuansa warna terang dan menonjol melalui pemilihan material dan perincian mewah. Membuktikan bahawa berhijab atau fesyen modest tidak terbatas. Malah banyak yang boleh kita ‘play around’. Yang penting ialah tahu bagaimana untuk ‘carry the looks’. 

GLAM sangat kagumi dengan semua busana pilihan Izara untuk sepanjang 2022. Rizalman, Rizman Ruzaini dan Alia Bastamam adalah antara rekaan dari pereka fesyen tempatan pilihannya.

Ayuh, semak deretan gaya Izara Aishah yang menjadi pilihan GLAM

  1. HOW TO WEAR YOUR DESIGNERS SCARF RIGHT.