Jennifer Lopez Gamatkan Pentas Fesyen Versace Dengan Penampilan Istimewa 'The Jungle Dress' - Glam Malaysia

Jennifer Lopez Gamatkan Pentas Fesyen Versace Dengan Penampilan Istimewa ‘The Jungle Dress’

Jlo has just broke the internet, again!  Bersempena Milan Fashion Week yang diadakan baru-baru ini; penyanyi, pelakon, mogul fesyen dan usahawan jelita, Jennifer Lopez membuat penampilan istimewa di pentas runway Versace Spring Summer 2020. Yang menariknya, Jennifer Lopez berjalan di atas pentas itu sambil memperagakan busana ikonik ‘Jungle Dress’ yang pernah disarung Jennifer ketika anugerah Grammy 20 tahun yang lepas (pada tahun 2000).

Jennifer Lopez yang berusia 50 tahun itu nyata berjaya memukau ratusan penonton yang menyaksikan persembahan fesyan itu dengan keyakinan berjalan sambil menutup persembahan tersebut apatah lagi di samping bentuk fizikalnya yang nyata menawan walau di usia setengah abad.

Jennifer Lopez bersama teman lelakinya ketika itu, Sean “Puffy” Combs (Photo credit –  Vince Bucci/AFP/Getty Images)

Jennifer Lopez sewaktu menghadiri anugerah Grammy menyarung Jungle Dress 20 tahun lepas.

Donatella Versace ‘mencipta semula’ momen kegemilangan Jungle Dress ikonik yang menjadi fenomena di carian Google Images pada 20 tahun lepas dengan memperbaharui busana ini lantas menjadikan Jennifer Lopez lebih anggun dan jelita.

Jelas Jlo dalam satu temubual balakang pentas ketika itu, “20 tahun lepas saya memakai busana ini dan telah mencipta fenomena, dan hari ini saya akan mencipta momen baru yang bakal diingati di Minggu Fesyen ini”.