Lihat Aksi Jennifer Lopez & Selebriti Lain Berseronok dalam “FEEL THE WONDER” - Glam Malaysia
Lihat Aksi Jennifer Lopez & Selebriti Lain Berseronok dalam “FEEL THE WONDER”

Lihat Aksi Jennifer Lopez & Selebriti Lain Berseronok dalam “FEEL THE WONDER”

LET’S HAVE SOME FUN! COACH PERKENALKAN KEMPEN “FEEL THE WONDER”, KEMPEN MUSIM PERAYAAN YANG DIBINTANGI JENNIFER LOPEZ, ZOEY DEUTCH DAN CHAN-YOUNG YOON.

Untuk memperkenalkan koleksi musim perayaan 2022, label fesyen asal New York, Coach kembali melancarkan kempen global terbaru bertajuk “Feel the Wonder”. 

Jennifer Lopez Coach

Menampilkan barisan selebriti merangkap duta Coach, yang tergabung dalam ‘keluarga Coach’ yang terdiri dari Jennifer Lopez, Zoey Deutch dan Chan-Young Yoon. Kempen video yang dibidik Anton Gottlob merakam potret ketiga-tiga selebriti yang terlihat menghubung kegembiraan dalam suasana musim perayaan. Yang menginspirasi dan mendukung mereka sejak alam kanak-kanak sehinggalah sekarang. 

Musim perayaan yang membangkitkan keriangan kanak-kanak dalam jiwa kita semua membentuk penceritaan kempen kali ini. Semangat positif dan berfokus pada kekuatan optimis, ini menjadi sebuah aksi gabungan dari pentingnya apresiasi pada diri sendiri khasnya. Bintang kempen tampak menyerlah dalam paduan koleksi musim dingin 2022 Coach

Jennifer Lopez

“Feel the Wonder” merakamkan keluarga Coach dalam skala yang lebih besar daripada kehidupan yang menampilkan semangat musim cuti penuh kemesraan, kegembiraan dan memancarkan jiwa kanak-kanak anda. Menampilkan adegan yang mana, mereka bermain dalam salji, melompat di atas katil dan membuka bungkusan hadiah, kempen ini menawarkan beg Heart baharu termasuk beg Tabby dan Studio, bersama-sama dengan deretan pakaian sedia pakai musim sejuk 2022. Yang diilhamkan oleh visi Stuart Vevers tentang Amerika yang klasik. Warisan bergabung kontra budaya Amerika. 

See also
Kediaman - Simfoni Kontemporari 20Trees

Beli-belah koleksi Coach di sini https://malaysia.coach.com/

Artikel berkaitan: #NYFW: COACH Musim Bunga 2023-Kemunculan Duta Coach Baharu, LIL NAS X