PP Krit, Scha Alyahya & Ramai Lagi Di Butik Balenciaga, TRX

#ApaSiapaDiMana: PP Krit, Scha Alyahya & Ramai Lagi Di Butik Balenciaga, TRX

Pembukaan butik terbaru Balenciaga di TRX Kuala Lumpur ternyata berlangsung cukup meriah dengan kehadiran pelakon serta penyanyi popular Thailand, PP Krit Amnuaydechkorn.

Antara pembukaan butik jenama fesyen yang paling dinantikan ramai terutama sekali peminat fesyen Malaysia. Balenciaga kini berlabuh di lokasi terbarunya yang bertempat di The Tun Razak Exchange, turut dikenali sebagai TRX. Lokasi butik yang cukup strategik dengan keluasan 286 meter persegi ini menawarkan pelbagai rangkaian koleksi terkini wanita dan lelaki. Ini termasuk koleksi ready-to-wear, kasut, beg, aksesori, cermin mata dan perhiasan diri.

PP Krit

Reka bentuk butik ini tampil dengan konsep Raw Architecture seiring dengan signatur jenama ini disamping menghormati elemen struktur sedia ada dan hanya menambah sedikit sebanyak perincian menepati gaya jenama ini.

Yang menarik lagi, di pembukaan yang penuh meriah ini, turut dihadirkan secara eksklusif pelakon serta penyanyi popular dari Thailand, PP Krit Amnuaydechkorn. Ternyata, sambutan amat menggalakkan daripada pengunjung yang hadir ke TRX pada hari tersebut.

See also
A-List GLAM: Nina Sabrina Ismail Sabri

PP Krit

Scha Alyahya, Nadhir Nasir & Ramai Lagi di Butik Balenciaga, TRX.

PP Krit

PP Krit Amnuaydechkorn

Scha Alyahya

PP Krit

Alicia Amin

Juwei Teoh

PP Krit

Nadhir Nasar

PP Krit

Jack Gohr

Awal Ashaari

Ashley Lau