Standout Season, Lima Item Fesyen yang Hangat November Ini - Glam Malaysia
Standout Season, Lima Produk Fesyen yang Hangat November Ini

Standout Season, Lima Item Fesyen yang Hangat November Ini

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rasanya agak lama GLAM tidak berkongsi deretan item yang menjadi pilihan setiap bulan. Dan tentu sahaja, memasuki musim baharu, kesemua jenama fesyen dan gaya hidup akan memperkenalkan beberapa koleksi atau rekaan baharu untuk menjamin kesegaran gaya. Serta ajnas pilihan untuk wanita-wanita yang berselera tinggi. Maka itu, di awal November ini, GLAM berkongsi lima item fesyen yang hangat. Shop now!

Standout Season, Lima Produk Fesyen yang Hangat November Ini

  1. Beg tangan Louis Vuitton

Bagi wanita yang ingin memaksimalkan karisma yang anda miliki, sebaiknya memilih gaya beg tangan LOUIS VUITTON Alma BB ini. Selain merupakan opsyen yang paling sempurna, gaya ini juga dapat digunakan pada saat anda bermesyuarat ataupun bertemu dengan klien. 

 

2. Kasut Fendi

Buat anda yang menyukai gaya unik, ini merupakan pilihan sepatu yang tepat! Sepatu FENDI terbuat dari kombinasi elemen ketersendirian, dan diserlahkan dengan efek maskulin serta dihiasi dengan hardware perak. Menjadikan sepatu berwarna hitam ini terlihat elegan, namun memiliki aspek dekoratif yang unik, yang mana merupakan hasil kerja Stefano Pilati untuk FENDI. 

See also
'Saya Tidak Dapat Menahan Air Mata...Namun Ia Tangisan Kegembiraan...' Rihana Petra Tetap Bersyukur Walaupun Diceraikan