The Modest Brand Tawaran Gaya Sopan Terkini - Glam Malaysia

The Modest Brand Tawaran Gaya Sopan Terkini

The Modest Brand, label sukan sederhana yang menawarkan pakaian bergaya dan selesa kepada wanita moden masa kini!

The Modest Brand ialah label sukan yang menawarkan pakaian bergaya dan selesa kepada wanita moden masa kini. Dengan kepelbagaian dan kesedaran eko sebagai teras mereka, label ini bertujuan untuk memperjuangkan komuniti yang percaya bahawa bersikap sederhana adalah satu bentuk pembebasan dan bukannya sekatan, tanpa mengira latar belakang dan kepercayaan. Setiap produk dalam koleksi dibuat daripada bahan mesra alam termasuk poliester kitar semula, nilon kitar semula, kapas kitar semula dan banyak lagi.

Matlamat jenama terbaharu yang dilancarkan di Malaysia yang memaparkan konsep eyes global expansion ini ialah melangkaui pemakaian sederhana, dan #WECHOOSE untuk memberi inspirasi dan memperkasakan semua wanita untuk menjadi diri mereka yang paling tulen.

Koleksi pertama menampilkan rangkaian kegemaran sukan yang memberikan keseimbangan antara keselesaan dan gaya. Bertempat di bawah tiga konsep utama Beyond the Gym, Homest Feel (gabungan ‘rumah’ dan ‘jujur’) and The Ath Icon. 

Koleksinya yang sempurna ini merangkumi intipati pakaian sukan yang sesuai untuk berpakaian setiap hari. Sebagai contoh, kemeja-T, hoodie dan baju sejuk yang direka dengan potongan yang lebih panjang dan siluet yang lebih longgar untuk kebebasan pergerakan itu iaitu kot seragam dan seluar kargo meminjamkan bakat utilitarian itu. Seluar yang didatangkan dalam pelbagai reka bentuk, daripada legging yang sesuai dengan bentuk kepada jogger yang lapang kepada seluar palazzo serba boleh ini akan menjadikan berpakaian lebih mudah. Aksesori termasuk tudung, topi dan beg juga ada di dalam koleksi ini!

See also
Aspek Nyaman & "CHIC" UNIQLO X Ines De La Fressange

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse