6 Gaya Ikonik James Bond

6 Gaya Ikonik James Bond

JamesBond
 
1. Jam tangan Omega
Jam tangan Omega tidak boleh dipisahkan dengan siri filem James Bond. Banyak James Bond dilihat memakai jam tangan Omega dalam beberapa siri filem James Bond.
 
JamesBond2
 
2. Seluar mandi biru
Siapa boleh lupa akan adegan James Bond (lakonan Daniel Craig) muncul dari laut hanya berseluar mandi biru? Adegan itu bukan sahaja dilabel sebagai adegan paling ikonik dalam dunia filem, malah seluar mandi biru dari koleksi La Perla Grigioperla Lodato Musim bunga/panas 2006 turut diingati.
 
JamesBond4
 
3. Sut Tom Ford
Daniel Craig menyarung sut hitam klasik Tom Ford dalam salah satu babak penting filem ‘Quantum of Solace’. Keterampilannya pada ketika itu mencerminkan lelaki lasak, maskulin dan masa yang sama stylish.
 
JamesBond5
 
4. Rantai David Morris
Keseksian Paris Carver (lakonan Teri Hatcher) sebagai Bond Girl dalam filem ‘Tomorrow Never Dies’ diserlahkan lagi dengan godaan barang kemas koleksi David Morris.
 
JamesBond6
 
5. Dress Prada
Little Black Prada Dress – Camille Montes mendarat di Atacama Desert kelihatan sangat seksi dan lasak selepas terjun menggunakan payung terjun.
 
JamesBond3
 
6. Gaun Merah Oscar De La Renta
Bond girl, Lupe Lamora mengatur sesi perjumpaan dengan James Bond di kasino. Lamora menyarung helaian gaun merah Oscar de la Renta. She is incredibly sexy!
 
 

See also
Dunia Hari Ini Semakin Gila?