Flip The Past & The Future - Glam Malaysia

Flip The Past & The Future

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Menggegarkan dunia telefon pintar, Samsung Galaxy Z Flip dengan rekaan hinge terbaik dan kaca paparan berteknologi tinggi sedia untuk ‘melipat’ masuk ke era baru. Revolusi menarik lipatan skrin yang lebih sempurna dengan Ultra Thin Glass, Foldable Dynamic AMOLED. Kini lebih daripada melengkapi aksi dan gaya yang chic, Galaxy Z Flip is a lifestyle! Item sensasi Samsung Galaxy Z Flip cukup bergaya dan didatangkan dengan tiga pilihan warna, iaitu Mirror Purple, Mirror Black dan Mirror Gold, mampu memikat hati ramai dengan keunikannya secara menyeluruh.

Dengan faktor reka bentuk yang baru, it is beautifully crafted for the fashion forward. Galaxy Z Flip mampu dilipat dengan lancar melampaui norma dan batasan telefon pintar sedia ada, menjadikan telefon pintar ini sebagai peranti yang mampu menarik perhatian, dan menimbulkan rasa ingin tahu, apabila kaca di bahagian luar berubah warna ketika cahaya memukulnya. Berbentuk bulat simetris dan licin, telefon pintar ini menawarkan cengkaman dan rasa yang lebih selesa walau hanya dengan sebelah tangan ketika dibuka ketika dibuka, dan sangat padat like your favorite compact powder. 

See also
The New Samsung Galaxy S20 Is Here!

Beauty is in your hand! Jadikan permainan berfoto atau video lebih versatil dengan pengalaman kamera bebas tangan baru; aksi lipatan separuh mampu menjadikannya mampu berdiri dengan sendiri sekiranya anda ingin menikmati panggilan video 4K, vlogging, mahupun berfoto dengan mod selfie, dengan definisi tinggi kamera berkualiti swafoto 10 megapiksel pin-hole di bahagian atas skrin. Juga dengan kehebatan kamera bersudut lebar 12 megapiksel, menyediakan bidang penglihatan yang lebih luas, sehingga anda dapat menyesuaikan lebih banyak pada setiap gambar. Tentunya mampu menghasilkan kualiti gambar yang sempurna dalam pelbagai senario pencahayaan.