Anjuran Journey of Taste Satu Tanda Penghargaan - Glam Malaysia

Anjuran Journey of Taste Satu Tanda Penghargaan

Keselesaan membeli-belah – Terdapat jenama-jenama mewah kegemaran anda di bawah satu bumbung dan mudah juga memenuhi selera setelah seharian di situ. Memahami keperluan penggunjung, Pavilion menganjurkan Journey of Taste untuk kali kedua sepanjang Oktober 18.

 

Terdapat lebih 10,000 pilihan menu untuk siang atau makan malam mengikut selera anda sama ada juadah tempatan atau antarabangsa. Varian pilihan daripada 150 restoran eksklusif dan juga sederhana untuk dinikmati.

 

Bermula dengan menu berat di BBQ Nation, Grand Imperial atau Nasi Lemak Ong, kemudian ke menu sihat seperti The Fish Bowl atau pemanis mulut di Dip N Dip. Atau sekadar mahu minum kopi di Acme Bar, Paul atau mahu bawa pulang donut Krispy Kreme.

 

“Sempena Visit Pavilion 2018 dan sambutan ulang tahun ke 10, Journey of Taste ini diharap pengalaman berharga, memenuhi selera, satu lagi ganjaran diberikan kepada pengunjung,” ujar Kung Suan Ai, Director of Marketing, Pavilion.

See also
Peluang Untuk Dikelilingi 5 Bilion Bintang Di Lost World of Tambun

 

Terdapat cabutan bertuah kepada pengunjung yang berbelanja lebih RM500 dalam satu resit dan anda berpeluang memenangi sepasang tiket penerbangan ke Eropah. Kunjungi laman web pavilion untuk maklumat lanjut.

1 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse