5 Idea Bijak Sistem Penstoran Bilik Air

5 Idea Bijak Sistem Penstoran Bilik Air

Delos8_duravit
 
Kamar kecil antara ruang yang sering dipandang enteng dan remeh. Ikuti 5 idea bijak sistem penstoran bilik air untuk tampil lebih praktikal, segar dan bersih!
 
1. Kabinet Dinding – Gantungkan kabinet rekaan ringkas sama ada berpintu atau rak terbuka di sisi dinding kosong. Setiap rak berbeza menyimpan pelbagai barangan bilik mandi.
 
2. Rak Tangga – Pereka, Ana White dari Ana-White.com membina rak tangga kayu untuk menyimpan perkara berbeza di setiap tingkat. Rak tangga kayu boleh dicat mengikut pilihan warna peribadi selain mencipta dimensi ruang.
 
3. Inspirasi Vintaj – Cadangan pereka, Sarah Richardson agar penghuni menggunakan bakul rotan besar lama untuk mengisi baju-baju kotor atau tuala bersih apabila mandi. Aturkan bakul di bawah sinki atau pojok ruang mandi.
 
4. Unit Rak Rekaan Sendiri – Binaan rak mengikut jenis keperluan dan reka bentuk semasa kamar mandi sememangnya sukar dicari. Apa anda boleh cuba ialah, cantumkan rekaan rak-rak kayu yang dibeli berasingan sehingga membentuk satu binaan rak dengan para berbeza. Setiap petak rak membolehkan anda menyimpan bermacam barangan tanpa pemandangan semak.
 
5. Rak Tuala Gaya Tropika – Tangga buatan kayu ringan adalah cukup bergaya! Pereka Luis Caicedo mencadangkan tempat menggantung tuala ini kerana tidak memakan banyak ruang, serta mudah bersatu dengan apa jua konsep kamar kecil.
 
 

See also
Menu Manisan Mudah: Resipi Creme Brulee