Pengalaman A Once-In-A-Lifetime Wedding Gaya Shangri-La

Pengalaman A Once-In-A-Lifetime Wedding Gaya Shangri-La

Dalam meniti hari untuk melangsungkan saat paling bermakna, selain pakaian, cincin, lokasi acara adalah satu di antara aspek paling utama.  Cadangan GLAM pastinya hotel Shangri-La Kuala Lumpur. Berlabuh megah di tengah-tengah Segitiga Emas di Kuala Lumpur, Shangri-La Hotel menawarkan tempat dan kemudahan acara bertaraf dunia. Grand Ballroom dan Function Grand yang serba baru terletak di tiga tingkat. Selain dewan berskala mega ini juga sesuai untuk dijadikan tuan rumah untuk acara nasional dan konvensyen antarabangsa, perkahwinan, acara sosial dan korporat. Grand Ballroom meliputi kawasan seluas 1,509 meter persegi dan dilengkapi dengan candelier kristal yang mempesona, pentas tinggi, perkhidmatan Wi-Fi percuma, tiga skrin LCD besar dan dua skrin LED serta audio-visual, pencahayaan dan komunikasi moden sistem.

Kini terdapat empat kategori pakej perkahwinan iaitu Cina, Melayu, India dan Barat. Di bawah setiap kategori, pilihan seperti Elegance package, Glamour package, Alluring Package dan Indulgence Package [hanya tersedia untuk perkahwinan konsep Cina dan Barat] tersedia untuk memastikan pelbagai citarasa dipenuhi. Keistimewaan ruang dan dewan di Shangri-La Hotel adalah ia dirancang teliti dengan fungsi fleksibiliti serta khusus untuk mewujudkan ruang yang sempurna, besar, megah acara serta fungsi kecil, intim.

Berikut ini termasuk dalam pakej asas perkahwinan :

• Satu malam menginap di Suite Pengantin (Suite Eksekutif) termasuk sarapan di Lemon Garden atau sarapan di bilik atau sarapan bufet di Horizon Club Lounge. • Bakul buah mewah  • Sejambak bunga dan sekotak praline buatan sendiri. • Percuma (1) bilik dengan sarapan. • Harga bilik pilihan untuk tetamu yang ingin menginap di hotel. • Baucar (1) bilik tamu dengan sarapan bernilai RM600 (diberikan kepada mereka yang mempunyai minimum 65 meja) • Percubaan  makanan percuma untuk meja 10 orang. • Perkhidmatan perundingan perancang perkahwinan percuma. • Hiasan percuma dari vendor kontrak dengan tema yang dipilih.

Shangri-La Hotel berhasrat untuk menjadikan semua impian anda menjadi kenyataan. Pasukan acara yang berdedikasi bersedia untuk merancang majlis dengan setiap perincian diambil kira.

Untuk maklumat lanjut, layari:

http://www.shangri-la.com/kualalumpur/shangrila/weddings-celebrations/

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse