Koleksi Baru INNERSEJUK Khas Untuk Muslimah Aktif
Koleksi Baru Anak Tudung INNERSEJUK Khas Untuk Muslimah Aktif

Koleksi Baru INNERSEJUK Khas Untuk Muslimah Aktif

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Koleksi Baru Anak Tudung INNERSEJUK Khas Untuk Muslimah Aktif!

INNERSEJUK, pakaian jenama popular dalam kalangan muslimah Malaysia kini kembali dengan koleksi baru INNERSEJUK khas untuk muslimah aktif. Menariknya koleksi baru ini, setiap anak tudungnya diperbuat daripada kain fabrik mereka sendiri iaitu DriChill®.

Bagi wanita muslimah yang aktif bersukan, INNERSEJUK turut mereka khas anak tudung pelbagai fungsi di mana anda boleh menggunakan fon telinga dengan mudah dan selesa. Dan dalam koleksi ini juga, INNERSEJUK memperkenalkan lebih daripada 228 pilihan rekaan dan warna seperti;

  • Allure – Awning reka bentuk silang dihasilkan untuk membingkai wajah dan bahagian belakang yang bertali pula untuk pastikan anak tudung terpasang dengan baik.
  • Illusion – Jalur di bahagian leher dan penutup dagu yang berpotongan lebar memastikan bahagian bawah anak tudung terletak dengan kemas.
INNERSEJUK BAHARU

Foto dari INNERSEJUK

  • Elegance – Sesuai untuk kamu yang aktif bersukan, reka bentuk leher berjalur ini direka untuk pemakaian yang selesa dan rapi. Boleh pakai secara sendiri atau sebagai anak tudung.
  • Magic – Awning lebar, tali elastik di bahagian leher dan ruang longgar di bahagian belakang kepala, sesuai untuk semua jenis ketebalan rambut.
INNERSEJUK

Foto dari INNERSEJUK