Serena Williams Tampil Topless Untuk Kepentingan Ramai

Serena Williams Berkongsi Video Topless Untuk Tujuan Yang Mulia

We should always be prepared and aware. Menyentuh topik barah payudara (it is Breast Cancer Awareness Month Oktober ini), mungkin ramai yang tidak tahu bahawa pemeriksaan awal untuk simptom-simptom seperti ketulan pada bahagian payudara boleh dilakukan sendiri. Even for men. Anda hanya perlu membiasakan diri anda dengan bentuk dada anda dan beri perhatian jika terdapat bonggol atau sesuatu yang asing bagi anda. Seperti yang dinasihatkan oleh Serena Williams, naib juara U.S. Open baru-baru ini, melalui satu klip video menampilkan dirinya mendendangkan ‘I Touch Myself” oleh Divinyls untuk memberi kesedaran terhadap bahaya barah payudara.

 

Lagu yang dipilih untuk video ini sesuai dengan mesej yang ingin disampaikan kerana penyanyi utama Divinyls, Chrissy Amphlett sendiri tewas kepada barah payudara pada tahun 2013. Di dalam video tersebut, Williams dilihat tidak mempunyai seurat benang pun pada bahagian atas tubuhnya. Dua tangan memegang payudaranya sambil dia menyanyikan lagu tersebut dengan perasaan yang berbeza daripada mood asal lagu ini. Menunjukkan kepentingan pencegahan barah payudara.

See also
Juliana Evans Selamat Dinikahkan Dengan Y.A.M Tengku Shariffuddin Shah

 

“Untuk Bulan Kesedaran Barah Payudara ini saya telah merekod hit global The Divinyls ‘I Touch Myself’ dalam versi saya untuk meningatkan golongan wanita akan kepentingan self-check yang kerap. Ya, ini membuatkan saya kelaur daripada comfort zone saua, tetapi saya ingin melakukannya kerana ia merupakan satu isu yang memberi kesan kepada semua wanita, serata dunia. Pengesanan awal adalah penting – ia boleh menyelamatkan banyak nyawa. Saya cuma berharap ini boleh menjadi peringatan kepada golongan wanita. Video muzik ini adalah sebahagian daripada Projek I Touch Myself yang dihasilkan untuk memperingati diva kesayangan, Chrissy Amphlett, yang telah meninggal akibat barah payudara, dan telah memberikan kita lagunya untuk mengingatkan wanita supaya mendahulukan kesihatan mereka,” kata Williams akan penglibatannya dalam projek bermakna ini.