3 Hadiah Hari Ibu Pilihan GLAM Untuk Yang Tersayang - Page 2 of 3 - Glam Malaysia
Hari Ibu

3 Hadiah Hari Ibu Pilihan GLAM Untuk Yang Tersayang

Hari Ibu bakal menjelang hujung minggu ini, sudahkah anda mencari hadiah istimewa untuk ibu anda yang tersayang? Jika belum, GLAM senaraikan 3 hadiah pilihan untuk anda! 

Insan yang melahir dan membesarkan kita ini digelar sebagai ibu. Insan yang sangat istimewa dan harus disanjung oleh setiap individu. Mereka inilah yang bertungkus-lumus memastikan kasih-sayang diberikan secukupnya dari kita kecil sehinggalah besar. Ibu jugalah yang menjadi penyeri hidup secara tidak langsung dalam hidup kita. 

Namun, semakin diri membesar, semakin sibuk dengan kehidupan. Kadang-kala tiada masa untuk keluarga terutama sekali buat ibu bapa kita. Jika anda mula sedari akan perihal ini, apa kata anda berhenti sekejap daripada melakukan kerja dan ambil masa untuk pelan hujung minggu ini bersama ibu anda bersempena hari istimewa Hari Ibu. 

Sambil ada meraikan si Ibu, GLAM cadangkan 3 hadiah istimewa untuk diberikan kepada wanita hebat ini. 

Hadiah Hari Ibu Istimewa Pilihan GLAM

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

#2 Augustinus Bader The Face Cream Mask RM945 Untuk Hadiah Hari Ibu

Jenama premium terbaik dan dikenali sebagai jenama penjagaan wajah terbaik dunia ini memiliki sebuah produk pupur krim muka mewah perlu anda milliki. Ia mampu memberikan kembali nafas baru kepada kulit wajah yang lesu, stress juga kekurangan hidrasi. Jangan risau kerana ianya bertekstur ringan namun mampu memberi manfaat optimum. Pupur ini juga membantu mengembalikan seri wajah yang sekata, mencerah serta menegangkan kulit anda. Mampu meningkatkan kadar penghasilan kolagen, pupur ini boleh digunakan sebagai overnight mask!