BOSS Masuki Era Baharu Lebih Berani - Glam Malaysia

BOSS Masuki Era Baharu Lebih Berani

Jenama ikonik lambang keberanian memasuki era baharu, BOSS Parfums kini curi tumpuan dengan kehadiran wangian BOSS Bottled Parfum. Aromanya adalah interprestasi maskulin.

Pernahkah anda terfikir suatu hari nanti anda bakal bertukar status sebagai seorang BOSS? Segala arah tuju itu adalah bergantung kepada keberanian individu. Oleh itu, BOSS kini bertukar haluan dengan memasuki era baharu, lebih berani dan lebih memberi impak berbanding sebelum ini. Jenama ikonik ini juga sangat mengagumi individu yang berazam untuk menjadi apa sahaja dia mahu. Jadilah BOSS untuk diri sendiri, jalani kehidupannya dan mainkan peranan dengan lancar barulah anda mudah bergerak ke hadapan. Sesuai dengan moto utama “Be Your Own Boss”, kecapi sehingga ke peringkat yang belum pernah anda duduki.

Semarak semangat ini dengan kehadiran wangian baharu iaitu BOSS Bottled Parfum oleh BOSS Parfums yang menyerlahkan aroma maskulin dengan kekuatan tersendiri penuh berkarisma luar biasa. Komposisi woody-ambery simbolik pati utama dan teskturnya lambang signature BOSS Bottled yang kekal abadi. Bauanya menangkap aura BOSS dalam diri anda. Tidak kisahlah apa jua jantina, yang penting diri anda kini berubah nasib seiring dengan semangat BOSS.

See also
Most GLAM 2017, Meet Society's Most Glamorous Achievers, Nora Khalid Bersama 10 Lagi Jelitawan Berjaya

Serlahkan kekuatan dalaman anda bersama wangian BOSS Bottled yang ikonik. Wangian ini dicipta bersama oleh Annick Ménardo dan Suzy Le Helley yang mempertingkatkan olkaktorinya kepada peringkat yang seterusnya. Gabungan Zesty mandarin dan spicy incense oils pada nota atas membawa kepada aroma rare orris concrete dan akar pokok ara. Manakala nota asas kayu adalah tertumpu kepada pati kayu cedar dan kord kulit tumbuh-tumbuhan untuk menambah kehangatan khas untuk kemasan tahan lama pada kulit badan.

Sejak dilancarkan pada tahun 1998, BOSS Bottled Eau de Toilette menjadi pilihan ramai dengan pantas sehinggakan wangian ini digelar ikonik kekal menjadi wangian paling laris dunia. Pada tahun 2020, ia hadir dengan kemunculan baharu dengan gerakan secara francais demi menawan dunia. Aktor kacak, Chris Hemsworth dipilih sebagai wajah global untuk BOSS Bottled yang juga membintangi kempen berani sebagai kembara baharunya yang melambangkan kekuatan dalaman BOSS.

Wangian berkuasa ini turut hadir dalam rekaan flakon ikonik yang mudah dikenali dengan serta-merta. Botol yang bersadurkan warna smoky black dan penutupnya kemas dengan hitam lambang edisi baharu. Calitan emas pada logo melengkapkan sentuhan yang mewah.

See also
Bintang Instagram Perancis Menjadi Jurucakap Terbaru L'Oréal Paris

Haruman yang berkuasa untuk setiap individu yang bersedia untuk menerima apa jua rintangan dalam mengejar impian. BOSS Bottled Parfum menyampaikan mesej yang jelas iaitu masa anda telah tiba untuk bertukar menjadi BOSS anda sendiri.

Artikel berkaitan Rooney Mara Epitome Sempurna Wanita Boss