7 Gaya Berpasangan Terbaik Keanu Reeves & Alexandra Grant - Glam Malaysia
7 Gaya Berpasangan Terbaik Keanu Reeves & Alexandra Grant

7 Gaya Berpasangan Terbaik Keanu Reeves & Alexandra Grant

Pasangan pujaan, Keanu Reeves dan Alexandra Grant jarang membuat penampilan umum bersama. Bagaimanapun apabila muncul di khalayak ramai, mereka sentiasa kelihatan bergaya.

Keanu Reeves sering dirakam menyarung sut rona gelap yang dipadankan bersama kasut but, manakala teman wanitanya pula gemar menggayakan gaun labuh. Baru-baru ini pasangan itu menayang aksi mesra ketika membuat penampilan di Contemporary Art Gala di Los Angeles. Pasangan kegemaran netizen ini dilihat bercukupan di karpet merah, sekali gus membuatkan hadirin teruja.

Glam kongsikan beberapa momen fesyen Keanu Reeves dan Alexandra Grant sebagai pasangan kekasih setakat ini.

1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

UNAIDS Gala, Jun 2016

Perhubungan Keanu Reeves dan Alexandra Grant berkembang dari zon rakan kepada kekasih dalam masa lebih sedekad. Pasangan itu berkenalan di sebuah majlis makan malam pada tahun 2009 dan menjalin hubungan kerja tidak lama kemudian. Pada 2016, mereka membuat penampilan bersama di acara karpet merah UNAIDS Gala sebagai rakan. Aktor John Wick itu mengenakan sut rona coklat bersama kemeja putih dan tali leher gelap manakala Alexandra Grant pula menggayakan gaun kelabu dengan lengan pendek beropol.

Keanu Reeves Alexandra Grant

Foto: Getty Images