Coach Tonjol Gaya Istimewa Ilham Ibu Tersayang - Glam Malaysia

Coach Tonjol Gaya Istimewa Ilham Ibu Tersayang

Coach menghargai pengorbanan para ibu dengan kempen “I got it from my mom” yang dibintangi oleh Jennifer Lopez, Noah Beck, Tommy Dorfman dan Jessica Kelly

Coach kini memperkenalkan “I Got It From My Mom,” kempen untuk Hari Ibu, dibintangi oleh Coach Family termasuk Jennifer Lopez, Noah Beck, Tommy Dorfman dan Jessica Kelly, bersama orang tersayang mereka . A playful reference kepada warisan dan beg Coach yang diturunkan dari satu generasi ke generasi seterusnya, “I Got It From My Mom” ​​telah meraikan peranan yang dimainkan oleh figura ibu sebagai mentor, muse dan sumber inspirasi gaya. kempen ini memperkenalkan potret pelakon bersama ahli keluarga mereka dan siri video di mana mereka berkongsi hadiah unik, bakat dan sifat yang mereka perolehi daripada ibu mereka. “Hari Ibu ini, kami ingin mengiktiraf semua cara ibu memberi inspirasi dan membentuk kami,” katanya.

“Kami juga ingin meraikan kegembiraan dari satu generasi ke generasi yang lain, dan peranan jenama kami dalam mencipta kenangan istimewa untuk pelanggan kami selama ini.” “I Got It From My Mom” menonjolkan Pillow Tabby dan Beg Bahu Madison di rumah. Koleksi ini boleh didapati di semua kedai Coach mulai April 2022. Antara yang menarik perhatian ialah: 

See also
6 Gaya Tercantik Daiyan Trisha Tahun 2023 Pilihan GLAM

#1

Pillow Tabby Shoulder Bag


The Pillow Tabby membayangkan semula siluet berstruktur reka bentuk Coach 1970-an arkib dengan mewah, kulit ultra lembut dan perhiasi Signature berbalut. Terdapat dua saiz, beg ini mempunyai dua saiz tali boleh tanggal untuk dibawa dengan tangan, gayakan sebagai beg bahu atau dipakai silang badan.

#2

Quilted Pillow Madison Shoulder Bag

Madison ialah gaya abadi dengan perkadaran moden yang direka untuk kerja, hujung minggu dan di mana-mana sahaja. Diperbuat daripada kulit ultrasoft mewah berkuitif, ia siap dengan poket pelbagai fungsi, poket slip luaran untuk akses mudah kepada barang keperluan dan penutup kunci yang mempunyai signature kami. Tukarkan tali rantai kulit daripada panjang kepada dua pemegang pendek.

#3

Kellie Leather Sandal

Sandal Kellie yang elegan mempunyai tali kulit berbantal empuk yang ditenun dengan Signature kami. Mudah dipakai dan mempunyai tapak getah kaki persegi yang tidak licin untuk keselesaan sepanjang hari dan memanjangkan kaki tumit stiletto.

Artikel berkaitan: Keselesaan: Kunci Utama Kala Bersenam

See also
Kylie Minogue, Ikon Pop Yang Kekal Stylish