Timeless & Praktikal Beg CHANEL 22 Musim Bunga Panas - Glam Malaysia

Timeless & Praktikal Beg CHANEL 22 Musim Bunga Panas

 

Mempersembahkan beg CHANEL 22 buat musim bunga panas, yang dilancarkan bersama siri gambar dan tiga filem yang menceritakan tentang keperibadian si pemakai.

BEG CHANEL 22 dipersembahkan buat kali pertama pada acara ready-to-wear musim bunga & panas 2022. House’s latest bag direka oleh Virginie Viard. Beg ini menggabungkan kesederhanaan dan keselesaan. Ia juga mempunyai ciri Functional dan ringan, diperbuat daripada kulit yang sangat lembut namun tahan lasak, beg ini terdapat dalam tiga saiz (kecil, sederhana dan besar) dan sebagai versi beg galas. Buat musim panas, ia tersedia dalam warna biru laut, ungu dan dua warna merah jambu, putih dan hitam. Sentiasa setia dengan esen Gabrielle Chanel untuk memberi wanita kebebasan bergerak dan semangat, the Beg CHANEL 22 adalah genuine ally for daily life. Bahagian dalamannya, canggih dan praktikal, ditutup dengan butang magnet dan tali serut seperti dompet. Ia mempunyai poket berzip dalam dan removable pouch held in place by a snap hook.

See also
Lily-Rose Depp Membintangi Kempen Rouge Coco Gloss Oleh Chanel

Beg CHANEL 22 menggunakan codes of the House, daripada rantai kulit dan metal chain interlaced with leather to the “CHANEL” signature composed of gold or lacquered metal letter. Didatangkan bersama “CHANEL Paris” medallion with an openwork double C. Moden dan diperhalusi, hasil dari house’s creative energy ditakdirkan untuk menjadi ciptaan abadi CHANEL. Keinginan sebenar, beg CHANEL 22 ialah untuk menulis lembaran baharu dalam history of the House yang menggabungkan kreativiti dan kebebasan. Ia boleh didapati di butik mulai Mac 2022. 3 storyline telah diceritakan oleh Chanel iaitu: 

#1

Lily-Rose Depp

 

Ia muncul dalam dua versi iaitu putih dan hitam Huruf “CHANEL” dan hitam dengan huruf putih. Reka bentuk baru ini sangat sinonim dengan kod CHANEL. Moden dan halus apabila digayakan dan akan tampil timeless dan praktikal pada waktu yang sama. 

“Beg itu cantik, abadi dan praktikal! Saya juga fikir ia sangat bergaya sehingga membuat OOTD saya berasa lebih istimewa! Saya rasa saya boleh membawa beg ini ke mana-mana! Untuk bekerja, berjalan-jalan sendirian, duduk dan membaca di taman, pada waktu yang sama masih juga boleh digayakan walaupun ke pantai!” katanya.

See also
Lady Gaga Mahu Menggunakan Nama Sebenarnya Untuk Filem Terbarunya

#2

Whitney Peak

Mempunyai warna ungu bersama kulit quilted, dengan tampil lebih ceria dan berani dalam menyampaikan penampilan anda seharian.

Inez & Vinoodh menceritakan tentang Citarasa, personaliti dan kehidupan Whitney Peak. Dengan meneroka media sosialnya dan bercakap dengannya, mereka dapat mendalami dunianya dan memberikan tafsiran mereka tentang her typical day would be like. Satu kata kuncinya ialah persahabatan, ia adalah perkara yang paling penting kepada Whitney Peak. Dan itulah idea utama filem itu yang memaparkan pemandangan New York City, imej animasi, petikan kehidupan, pusaran rujukan budaya pop dan kod sinematik untuk lebih memahami intipati daripada beg CHANEL 22.

#3

Margaret Qualley

Untuk mencipta drama mikro ini yang menjadi tumpuan pada personaliti Margaret Qualley, Inez & Vinoodh memilih untuk memberi tumpuan kepada zaman kanak-kanak Montana dan untuk menyerlahkan hubungannya yang kuat dengan alam semula jadi. Mereka menunjukkan kontras antara alam dan budaya, antara kehidupannya semasa muda pelakon dan keperluannya untuk ketenangan antara bandar dan padang pasir, pencakar langit dan kaktus, kereta bawah tanah stesen dan menunggang kuda. 

See also
5 Gaya Pentas Ernie Zakri Pilihan GLAM

“Beg CHANEL 22 adalah contoh sempurna keupayaan semula jadi Virginie untuk mencipta karya yang memperkasakan wanita. Ini adalah beg yang memuatkan setiap keperluan wanita. Ia adalah beg yang dibuat untuk seorang wanita yang bekerjaya dan mempunyai anak kecil.” Katanya