Love Is All Himpunkan 12 Bintang Global Buat Cartier - Glam Malaysia
love is all

Love Is All Himpunkan 12 Bintang Global Buat Cartier

Satu filem pendek sempena sambutan musim perayaan akhir tahun bertajuk Love Is All dipertontonkan dengan dibintangi oleh 12 duta Cartier.

Cartier percaya yang ia akan lebih kuat apabila karakter autentik itu disatukan bersama. Maka dengan itu, buat meraikan sambutan akhir tahun Cartier dengan besar hati menghimpunkan 12 dutanya bagi kempen video bertajuk Love is All. Ia adalah satu medium dalam Cartier menyampaikan yang cinta itu sepatutnya bersifat timeless juga dirayakan dengan nilai yang gemilang.

Video yang dikaryakan oleh Charlotte Wales, seorang pengarah video dan jurugambar fesyen muda asal United Kingdom. Dia merakamkan video ini di lokasi-lokasi berbeza seperti Paris, Los Angeles dan Shanghai. Serta mengumpul kesemua duta Cartier yakni Ella Balinska, Mariacarla Boscono, Monica Bellucci, Khatia Buniatishvili, Lily Collins, Golshifteh Farahani, Mélanie Laurent, Troye Sivan, Willow Smith, Annabelle Wallis, Jackson Wang dan Maisie Williams.

Kebersamaan membuatkan mereka semua memberi makna baharu buat kotak merah Cartier, yang mana mereka penuhkan dengan nilai kegirang – Arnaud Carrez, Ketua Pengarah Pemasaran Cartier.

Kesemua mereka menyampaikan visi Cartier dalam meraikan kelainan diantara satu sama lain dalam masa yang sama tetap menjulang setiap nilai yang dimiliki. Video ini turut menggunakan lagu dendangan Roger Glover dan Ronnie James Dio bertajuk Love Is All, lagu popular era 70-an.

Pautan Berkenaan: Rozita Che Wan Diselimuti Busana Sarat Berlian Di KLFA 2021