Nespresso Dan Johanna Ortiz Mengabadikan Unsur Alam Untuk Musim Perayaan - Glam Malaysia

Nespresso Dan Johanna Ortiz Mengabadikan Unsur Alam Untuk Musim Perayaan

Musim perayaan ini, Nespresso membuktikan dedikasi mereka kepada alam sekitar melalui pelancaran koleksi edisi terhad Gifts of the Forest bersama pereka fesyen dari Colombia, Johanna Ortiz.

Bersempena musim perayaan ini, Nespresso bekerjasama dengan pereka fesyen dari Colombia, Johanna Ortiz untuk mempesonakan peminat kopi dengan pelancaran koleksi Festive pada akhir tahun ini. Nespresso juga membuktikan dedikasi mereka kepada alam sekitar melalui pelancaran koleksi edisi terhad ‘Gifts of the Forest’.

Berbekalkan inspirasi kecantikan dan misteri hutan semulajadi, koleksi ‘Gifts of the Forest’ mempamerkan dedikasi jenama tersebut terhadap persekitaran yang amat berharga di mana kopi ditanam. Koleksi ini menampilkan rangkaian kopi edisi terhad, bersama aksesori bertemakan perayaan, sebagai pilihan hadiah menarik buat keluarga dan rakan-rakan.

Dengan pelancaran koleksi terbaharu ini, Nespresso juga akan menyumbang semula kepada hutan, melalui inisiatif jenama tersebut yang menjangkaui komitmen perhutanan taninya dengan membantu melindungi 10 juta batang pokok di Amazon.

Bagi menghasilkan koleksi edisi terhad ini, Nespresso telah bekerjasama dengan Johanna Ortiz untuk menghasilkan beberapa rekaan inovatif yang mengadunkan unsur-unsur alam semulajadi dengan kelestarian untuk membawa pencinta kopi melangkah ke dunia perayaan Nespresso.

See also
Camila Cabello Bakal Sertai The Voice Musim Ke-22

 

Rangkaian Forest Variations Nespresso

Aroma Misteri Dengan Forest Black

Sudur hutan melitupi kopi Forest Black untuk melindungi aroma yang tersembunyi di dalam setiap biji kopi. Temui keunikan campuran kopi yang ditanam di bawah teduh dari Colombia dan beberapa lokasi lain. Espresso yang pedas dengan aroma kayu eksotik akan membawa tunas rasa anda meneroka pedalaman hutan.

 

Rasa Beri Hutan Dengan Forest Fruit

Seperti permata yang menghiasi lantai hutan, buah- buahan hutan adalah hadiah daripada alam kepada kita. Aroma buah beri menyerikan espresso berperisa ini manakala karakter biji kopi Arabica dari Amerika Selatan menyuntik rasa pastri manis yang menimbulkan suasana perayaan.

 

Raikan Khazanah Alam Dengan Forest Almond

Forest Almond adalah perisa kegemaran peneroka hutan musim ini. Dengan perisa kekacang manis yang diadun sempurna dengan biji kopi Arabica dari Amerika, bersedialah untuk menemukan rasa badam yang digabungkan dengan vanila dan sedikit rasa buah-buahan di dalam karakter bijirin halus kopi ini.

See also
Idam Cahaya Mata Kembar, Paris Hilton Jalani Rawatan IVF

 

 

Bermula 12 November 2021 sehingga 2 Januaru 2022, Nespresso Malaysia akan berada di aras 3, Connection Precinct di Pavilion Kuala Lumpur. Peminat dan encinta kopi boleh menikmati kopi Nespresso Forest Variations edisi terhad dan dapatkan kit penanam DIY eksklusif untuk semua pembelian mesin di sana.

Foto: Nespresso Malaysia

Baca lebih lanjut: Disney Bersama YAM Tengku Zatashah Serta Pereka Fesyen Malaysia Mempersembahkan Koleksi Couture Istimewa