Salju Berlian Piaget Menambah Kemewahan Gaya Hujung Tahun - Glam Malaysia
SALJU BERLIAN PIAGET

Salju Berlian Piaget Menambah Kemewahan Gaya Hujung Tahun

Kembara Piaget meminjam inspirasi daripada Le Cote-aux-Fees yang indah dengan hamparan salju bak berlian. Setiap gugurnya salju itu menyampaikan cerita tentang kebahagian, kerlipan dan kegirangan. Keunikan bentuk salji itu membawa samaran pada butiran berlian. Tiga koleksi piaget taruhkan untuk menambah mewah gaya hujung tahun.

Koleksi Possession mengenengahkan idea pada si pemakai untuk bijak mengambil keputusan dalam hidup. Setiap liuk lentuk hiasan barang kemas ini mengeluarkan magik cara yang berbeza bersama taburan salju berlian. Talisman mewah koleksi Possession ini bagaikan membawa tuah pada wanita Piaget. “Turn for Extraordinary” adalah pujangga yang dipegang oleh Piaget dalam penghasilan rekaan koleksi segar ini.

salju berlian piaget
Koleksi Possession di Piaget yang sarat berlian bak Salju
salju berlian piaget
Koleksi Possession di Piaget

Buat kisah wanita yang feminin dan masih suka pada rekaan berbunga-bunga pastinya koleksi Rose menambat hati. Ia meminjam nama daripada mawar Yves Piaget yang cukup popular dalam kelompok pecinta bunga. Kerlipan berlian buat koleksi Rose ini diperbuat menggunakan berlian emrah jambu hingga ke fuchsia terang. Bagi menampak kesan dramatik, Paiget turut selitkan batu berlian rona sitrus.

salju berlian Piaget
Koleksi Rose bagaikan bunag amwar penuh salju

Pastinya salju lebih indah dilihat pada siang hari. Dapat mata menyaksikan keindahan kota La Cote-aux-Fees yang diselmutkan degan salju putih biarpun hanya seketika siangnya. Maka Piaget juga mahu taruhkan koleksi Sunlight mereka yang mengagungkan kerlipan berlian putih. Lebih gah dengan simbahan mentari yang setia pada siang harinya.

salju berlian
Koleksi Sunlight di Piaget
BERLIAN
Koleksi Sunlight di Piaget

Baca lanjut: Seri Kilauan Mewah di oscar

See also
Innai Red "oREDgami"