8 Playlist Seks Bakal Hangatkan Asmaramu - Glam Malaysia
8 Playlist Seks Bakal Hangatkan Asmaramu

8 Playlist Seks Bakal Hangatkan Asmaramu

1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lagu jelas menaikkan semangat seseorang dan bertindak seperti booster kepada aktiviti harian anda. Begitu juga dengan playlist seks anda. Ambil penting perkara ini ya?

Selain bersenam, berjogging di tasik, memandu atau sambil melakukan tugasan harian, aktiviti yang satu ini pasti memerlukan playlist yang menepati rasa dan emosi untuk momen berharga itu. Bayangkan jika anda dan pasangan mahu quickie atau seks spontan? Tanpa lagu, tidak meriahlah adegan anda berdua nanti. Setuju?

Jadi, senarai lagu dalam playlist seks adalah sangat penting agar saat anda bersama dapat ditarikan dengan gerak geri yang istimewa. Tak kira adegan yang bakal anda persembahkan berunsur perlahan atau sedikit kasar, momen anda ‘bersama’ dapat disemarakkan lagi dengan adanya irama yang boleh memperhebatkan sesi asmara bersama si dia, layari Youtube dan cari semua lagu yang kami senaraikan di sini.

Jika anda sukakan pilihan kami, tambah lagu ini ke playlist seks kamu di Spotify! Anda hanya perlu mainkan tanpa perlu shuffle lagu yang sama selama setengah jam lamanya. Enjoy!

Baca: Datin X: Rakan Kongsi Juga Rakan Di Ranjang

POST A COMMENT