Anantara Desaru Coast Resort & Villas Mendapat Gelaran Baru - Page 2 of 2 - Glam Malaysia
Anantara-Desaru-Coast-Resort-&-Villas-Mendapat-Gelaran-Baru

Anantara Desaru Coast Resort & Villas Mendapat Gelaran Baru

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Anantara-Desaru-Coast-Resort-&-Villas-Mendapat-Gelaran-BaruRawatan khas yang ditawarkan di resort termasuk:

• The Roots of Malaysia (90 minit): Urutan khas yang menggabungkan tradisi dan teknik penyembuhan. Rawatan anda bermula dengan teknik rendaman kaki dan pernafasan berpandu dan diikuti dengan urutan full body dan foot pressure points dan regangan pasif.

• Anantara Signature Massage (60 & 90 minit): Teknik urutan Timur dan Barat yamng mengabungkan campuran minyak khas, merangsang peredaran darah, memberi relaksasi penuh dan mengembalikan aliran tenaga untuk kesejahteraan diri.

• Pengalaman Spa Bespoke (60 & 90 minit): Nikmati rawatan spa eksklusif  sesuai dengan keperluan dan mood anda.Highlight the areas you wish to focus on, then let us tailor the perfect treatment.

Tidak kira rawatan yang dipilih, Anantara Spa menawarkan rawatan oleh ahli terapi yang terlatih dan pakar yang berpengalaman menyesuaikan pengalaman paling sempurna dengan menyediakan menu rawatan badan dan wajah yang komprehensif, menyatukan ramuan dan aroma eksklusif, dan teknik yang sesuai dengan masa untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan jangka panjang.

See also
SAMSUNG Memperkenalkan Peranti Serbaguna Galaxy Z Fold4

Untuk maklumat lebih lanjut dan tempahan, hubungi desaru@anantara.com atau kunjungi https://www.anantara.com/en/desaru-coast