Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta - Glam Malaysia
Di Sebalik Rumah Agam Mega Jennifer Lopez & Ben Affleck Bernilai RM288 Juta

Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta

Selepas mendirikan rumah tangga pada Julai 2022, pasangan selebriti popular Ben Affleck dan Jennifer Lopez aktif mencari sebuah kediaman mewah untuk hidup bersama.

Akhir tahun lalu Ben Affleck dilaporkan menjual kediamannya pada harga RM128 juta manakala Jennifer pula kini dalam proses menjual rumah agam mewahnya di Bel Air yang bernilai RM191 juta. Pasangan itu baru sahaja membelanjakan sebanyak RM288 juta dengan membeli sebuah hartanah tersohor di Santa Monica. Ia termasuk sebuah rumah agam mewah untuk diduduki oleh keluarga besar mereka.

Jennifer memiliki dua cahaya mata, Emme dan Max hasil perkahwinannya dengan penyanyi Marc Anthonyy. Ben pula berkongsi tiga anak dengan bekas isteri, Jennifer Garner – Seraphina, Violet dan Samuel.

Ini segalanya yang perlu anda tahu mengenai ‘syurga dunia’ milik Ben Affleck dan Jennifer Lopez.

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jatuh Cinta Pandang Pertama

Menurut majalah Hello, rumah agam yang memiliki lapan kamar tidur dan 11 bilik air itu terletak di Pacific Palisades, kawasan kejiranan mewah di utara Santa Monica dan pusat bandar Los Angeles. Pasangan itu hampir membeli sebuah kediaman berharga RM155 juta di kawasan sama, begaimanapun menukar fikiran pada saat akhir setelah jatuh cinta pandang pertama pada rumah agam tersebut.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Foto: Westside Estate Agency

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Foto: Westside Estate Agency

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Foto: Westside Estate Agency