Samsung Mentransformasikan Semua House, Kuala Lumpur
semua house

Integrasi Seni, Budaya & Teknologi: Samsung Mentransformasikan Semua House

Samsung Malaysia mentransformasikan Semua House menggunakan teknologi, menawarkan pengalaman seni dan budaya inovatif yang dikuasakan oleh Galaxy AI.

Samsung Malaysia dan Semua House telah bergabung dalam kolaborasi inovatif, menyatukan dunia seni dan teknologi. Kolaborasi ini menjanjikan kreativiti dan pengalaman yang berteknologi tinggi. Kerjasama unik ini bertujuan untuk meningkatkan penglibatan pengguna sambil memperkuat identiti jenama yang berbeza dari Samsung Galaxy dan Semua House.

Kerjasama ini memfokuskan transformasi Semua House menjadi ruang yang menarik, menawarkan seni dan budaya inovatif. Dengan pelancaran KA.IN, sebuah ruang komuniti fesyen, pengunjung dijemput untuk memulakan perjalanan melalui tiga stesen eksperimental yang dikuasakan oleh Galaxy AI.

Samsung Mentransformasikan Semua House, Kuala Lumpur

semua house

Di Immersive Raya Dark Room, pengunjung akan dibawa ke dunia yang menarik di mana tradisi bertemu inovasi. Melalui lensa Galaxy S24 dengan ciri Nightography, mereka dapat meneroka suasana meriah Semua House semasa Ramadan dan Raya. Pengunjung juga dapat melihat karya-karya artis Malaysia termasuk Dhani Illiani, Amani Azlin, dan Shahrina Shahrin.

See also
Trend - Gajet Untuk Kesempurnaan Sudut

Balik Kampung Photo Booth, direka oleh Dhani Illiani, menawarkan pengalaman yang interaktif. Pengunjung digalakkan untuk mengambil gambar sepanjang perjalanan mereka dengan siri Galaxy S24 sambil menggunakan “printed cutouts”. Dengan misi untuk dilengkapkan menggunakan ciri-ciri Galaxy AI, stesen ini menambahkan kegembiraan tambahan kepada aktiviti tersebut.

semua house

Di Raya Photgraphy Art Exhibition, para peserta dapat melihat sendiri landskap bandar dinamik Kuala Lumpur. Dengan gabungan seni tradisional dan fotografi digital yang dirakam dengan siri Galaxy S24, pameran oleh Dhani Illiani, Amani Azlin, dan Shahrina Shahrin ini menawarkan perspektif unik ibu kota Kuala Lumpur. Pengunjung boleh berinteraksi dengan karya seni menggunakan ciri Circle to Search with Google pada siri Galaxy S24.

Pengunjung juga akan menerima kad misi untuk diselesaikan di semua tiga stesen dan menebus hadiah dari Samsung Malaysia iaitu baucer makanan Semua Rasa Food Court bernilai RM10. Inisiatif ini tidak hanya menggalakkan kreativiti, tetapi juga meraikan sinergi antara seni, teknologi, dan budaya.