Protein Shake yang “Menggoncang” Industri Makanan Tambahan - Glam Malaysia
Protein Shake yang “Menggoncang” Industri Makanan Tambahan

Protein Shake yang “Menggoncang” Industri Makanan Tambahan

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jenama protein shake yang popular melancarkan shake berperisa beras perang baru di bawah rangkaian vegan, Radiant Brown Rice, dihasilkan dari Beras Perang Asli yang padat dengan nutrien.

Rice to meet you! Memperkenalkan Protein Shake Vegan Radiant Brown Radiant daripada Heal Nutrition! Jenama protein shake terkemuka di Malaysia ini dengan bangga mengumumkan keluaran terbarunya sebagai tambahan kepada koleksi protein vegan yang popular dan lazat. Digelar Radiant Brown Rice, rasa yang baru dilancarkan ini memberi peluang kepada anda yang amat mengambil berat akan kesihatan untuk memenuhi keperluan protein harian sambil menikmati minuman berkhasiat dan ringan yang sesuai untuk semua.

Ia makanan tambahan yang selesa, bersemangat dan menyeronokkan dibuat berasaskan tumbuhan, yang berasal dari beras perang semulajadi berkualiti tinggi yang kaya dengan nutrien. Ia memfokuskan pada penyediaan protein shake yang terbaik di pasaran dengan hanya menggunakan bahan-bahan asli yang asli, dan mempunyai rasa yang lembut dan sedikit bersahaja. Ini juga tidak memiliki gula tambahan, dan secara semula jadi manis dengan Stevia, menjadikannya tidak hanya lebih sihat, dan rasa yang lebih baik.

See also
GLAM Profil: Tyra Kamaruzzaman

Beras perang dengan Indeks Glikemik (GI) yang rendah terkenal sebagai makanan super, dan tidak akan menyebabkan lonjakan gula darah jika dibandingkan dengan nasi putih biasa. Ia juga kaya dengan serat makanan, vitamin dan nutrien seperti magnesium, kalsium, zat besi, mangan, fosfor, selenium, Vitamin B1 (tiamin) serta Vitamin B6 (pyridoxine). Ia juga mengandungi fenol dan flavonoid, dua jenis antioksidan yang membantu mengurangkan kerosakan sel dan mengurangkan risiko penuaan dini.

Pautan berkaitan: Terapi Tubuh Sihat Wanita Alaf Baru