Sorok Kehamilan, Halle Bailey Selamat Bersalin Zuriat Sulung - Glam Malaysia
Sorok Kehamilan, Halle Bailey Selamat Bersalin Zuriat Sulung

Sorok Kehamilan, Halle Bailey Selamat Bersalin Zuriat Sulung

Teka-teki mengenai kehamilan Halle Bailey akhirnya terjawab setelah aktres itu mengumumkan kelahiran putera pertamanya.

Berita gembira itu dikongsi menerusi satu hantaran di Instagram beberapa hari lalu. Halle memuat naik sekeping foto tangannya memegang jemari halus anaknya yang dipakaikan gelang emas dengan ukiran nama Halo.

“Walaupun sudah beberapa hari memasuki tahun baru, kenangan terbaik tahun 2023 adalah kelahiran anak lelaki saya. Selamat datang Halo. Dunia tidak sabar mahu mengenali kamu,” tulisnya.

Teman lelakinya, penyanyi rap DDG atau nama sebenarnya Darryl Dwayne Granberry Jr turut berkongsi foto hampir sama di akaun Instagram miliknya.

“Rahmat terbesar buat saya setakat ini. Anak lelaki saya. Tidak pernah saya jatuh cinta seperti ini. Baby Halo,” kongsinya.

 

Kehamilan Halle Bailey Dihidu Peminat

Aktres The Little Mermaid ini jarang berkongsi tentang kisah peribadinya bersama peminat, termasuk berita kehamilannya. Bagaimanapun spekulasi tular selepas dia tampil menggayakan persalinan longgar di konsert Renaissance Beyonce pada bulan Ogos 2023.

Bulan seterusnya, Halle menyarung gaun kembang di atas pentas MTV VMA 2023. Menguatkan lagi dakwaan peminat apabila pelakon dan penyanyi itu terus menggayakan baju longgar ketika menghadiri minggu-minggu fesyen sekitar Eropah.

Halle Bailey

Foto: Getty Images

Hanya pada bulan Oktober fotonya dengan perut besar berjaya dirakam ketika meninggalkan sebuah pusat perubatan di Santa Monica. Bagaimanapun dia tetap memilih untuk mengunci mulut mengenainya sehinggalah cahaya matanya selamat dilahirkan.

Halle Bailey

Foto: Shutterstock

 

Foto: Getty Images/Instagram

Baca: Natasha Hudson Bakal Timang Anak Keempat