Trend - Mimpi Indah Di Kamar Beradu - Glam Malaysia

Trend – Mimpi Indah Di Kamar Beradu

Tempoh Perintah Kawalan Pergerakan yang dilanjutkan sehingga ke 14 April nanti mungkin menambah rasa kebimbangan dan murung kerana terperuk di dalam rumah. Justeru, ciptakan ruang kamar beradu sebagai santuari peribadi dengan tidur yang lebih berkualiti. Alami tidur berkualiti tanpa kompromi dengan penjagaan postur tubuh dan keselesaan ultra menerusi rangkaian tilam mewah Maxiflex daripada jenama perabot mewah, Rozel.

Tiga jenis tilam yakni Spinal Care, Royal Crown dan Legacy direka khas melalui penyelidikan dan pembangunan teliti bagi memenuhi setiap anatomi tidur pengguna.

Selain memberikan keselesaan tidur optimum, tilam Maxiflex ini dapat mengekalkan kesan penyejukan bersesuaian iklim tropika khatulistiwa yang panas lembap. Ini menjamin kebersihan optimum dan menjaga kesihatan tubuh apabila sedang tidur.

Rozel turut melantik Ratu Gimnastik Artistik Malaysia, Farah Ann Abdul Hadi sebagai duta.

Slide untuk lihat gambar. 

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Tilam Spinal Care Maxiflex mempunyai ketegangan Spring Bonnell berkualiti tinggi di dalamnya memastikan sokongan teguh tulang belakang. Bahan serat kelapa dan Tencel diimport (bahan kain berkelas premium) yang digunakan memastikan pengudaraan baik dengan pengaliran udara keluar masuk maksimum sepanjang malam.

See also
Dari DKNY Kembali Ke Public School