Perhiasan DeGem Melengkapi Diri Di Bulan Syawal - Glam Malaysia

Perhiasan DeGem Melengkapi Diri Di Bulan Syawal

Lengkapkan perhiasan diri dengan DeGem koleksi Soleluna Wunderkind pada Syawal yang bakal tiba, tidak lama lagi !

DeGem memenuhi keperluan pelanggan yang arif dan superlatif dengan koleksi sempurnanya yang terdiri daripada barang kemas terbaik barisan berlian dan permata yang paling jarang dan eksklusif. Bagi menyambut lebaran ini ! DeGem melancarkan Soleluna Wunderkind baharu koleksi yang meraikan proses yang semakin berkembang dalam perjalanan dan pelukan harian anda dalam kebebasan gaya.

Diilhamkan oleh emosi positif menjadi diri terbaik anda setiap hari, koleksi itu direka secara kreatif dengan motif “W” yang berstruktur dan playful untuk “wunderkind”, ditafsirkan ke dalam anting-anting stud moden, anting-anting penyata, anting-anting gelung, rantai dan cincin sebelah kanan.

Koleksi Soleluna Wunderkind ialah untuk meraikan setiap pembelajaran dan proses yang semakin berkembang dalam perjalanan harian kita, sambil kita berusaha ke arah mencapai matlamat kita. koleksi ini memberi inspirasi untuk mendorong menerima proses pembelajaran yang sentiasa berkembang sambil berubah menjadi diri yang lebih baik. Didedikasikan kepada setiap wanita muda dan berjaya dalam gaya, barang kemas fesyen yang bagus ini koleksi menampilkan garisan licin dan tirus dalam emas mawar 10K atau emas kuning yang dihiasi dengan berlian lombong semula jadi. Sebagai peneraju pasaran dalam batu permata berharga, DeGem juga telah mentafsir koleksi ini dengan limited quantities of eye-clean Rubellite Tourmalines. DeGem menumpukan perhatian untuk memodenkan reka bentuk barang kemas dari solitaire berlian biasa menjadi lebih eksklusif.

See also
Raikan Detik Istimewa Hidup anda Dengan "Bliss for Forevermark"

Dengan lebih 40 tahun pengalaman dalam industri barang kemas, DeGem ialah salah satu daripada pasaran paling tinggi di rantau ini. Butik DeGem terdapat di Kuala Lumpur di Bangsar (butik utama), Ampang, One Utama, Pavilion KL dan The Gardens MidValley dan boleh juga mendapatkan perhiasan ini secara atas talian di https://www.degemdiamond.com/estore/

Artikel Berkaitan: Intip Pilihan Aksesori Wanita Terbaru Untuk Gaya Lebaran-Balmain & Tom Ford