10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa - Page 10 of 10 -
Superwoman Malaysia yang Melakar Nama ke Antarabangsa

10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa

Tentunya ramai antara kita yang mengagumi barisan superwomen Malaysia yang kami senaraikan. Superwomen ini memberikan inspirasi buat ramai wanita untuk terus berjuang dan berjaya!

Bukan sahaja terkenal sebagai anak seni di dalam industri hiburan, malah mereka juga telah memberi sumbangan terbesar dalam negara kerana berjaya melakar nama hingga ke peringkat antarabangsa. Wanita-wanita yang berbakat besar ini juga memperkayakan gaya hidup wanita di Malaysia sehingga dapat mengharumkan nama negara. GLAM senaraikan 10 superwomen yang berjaya membawa nama Malaysia hingga ke luar negara!

10 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

10.Raja Nadia Sabrina

Raja Nadia Sabrina pada mulanya bekerja sebagai seorang peguam. Kini mula berjinak dalam dunia blog yang menjadi platform untuk berkongsi minat yang dalam terhadap fesyen dan seni. Memulakan label Aere pada 2014 yang membawa gabungan konsep elegan, selesa dan versatil untuk wanita Muslimah. Aere merupakan jenama Malaysia yang telah berada di Minggu Fesyen Moden, Dubai. Merupakan pencapaian terbesar bagi Raja Nadia Sabrina!

Pautan berkaitan: Pat McGrath Dan Taylor Swift Dalam Video Muzik “Bejeweled”