10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa -
Superwoman Malaysia yang Melakar Nama ke Antarabangsa

10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa

Tentunya ramai antara kita yang mengagumi barisan superwomen Malaysia yang kami senaraikan. Superwomen ini memberikan inspirasi buat ramai wanita untuk terus berjuang dan berjaya!

Bukan sahaja terkenal sebagai anak seni di dalam industri hiburan, malah mereka juga telah memberi sumbangan terbesar dalam negara kerana berjaya melakar nama hingga ke peringkat antarabangsa. Wanita-wanita yang berbakat besar ini juga memperkayakan gaya hidup wanita di Malaysia sehingga dapat mengharumkan nama negara. GLAM senaraikan 10 superwomen yang berjaya membawa nama Malaysia hingga ke luar negara!

1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

1.Neelofa

Superwoman pertama merupakan seorang wanita hebat yang kini sudah mengambil langkah baru untuk mula berpurdah. Dimana sebelum ini Neelofa merupakan seorang pelakon, pengacara, model juga usahawan. Neelofa adalah ratu yang sebenar! Dengan kejayaannya yang tidak putus, dia juga pernah disenaraikan dalam “30 Under 30 Asia”. Si cantik ini juga merupakan seorang usahawan dimana telah membina empayar perniagaannya menerusi jenama Naelofar Hijab. Koleksinya kini berada di landasan antarabangsa dimana boleh didapati di 37 negara termasuk Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Australia, Arab Saudi dan Singapura.