10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa - Page 4 of 10 -
Superwoman Malaysia yang Melakar Nama ke Antarabangsa

10 Superwomen Malaysia yang Melakar Nama ke Persada Antarabangsa

Tentunya ramai antara kita yang mengagumi barisan superwomen Malaysia yang kami senaraikan. Superwomen ini memberikan inspirasi buat ramai wanita untuk terus berjuang dan berjaya!

Bukan sahaja terkenal sebagai anak seni di dalam industri hiburan, malah mereka juga telah memberi sumbangan terbesar dalam negara kerana berjaya melakar nama hingga ke peringkat antarabangsa. Wanita-wanita yang berbakat besar ini juga memperkayakan gaya hidup wanita di Malaysia sehingga dapat mengharumkan nama negara. GLAM senaraikan 10 superwomen yang berjaya membawa nama Malaysia hingga ke luar negara!

4 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

4.Zee Avi

Seorang penyanyi kelahiran Sarawak ini bukan sekadar penyanyi biasa. Zee Avi mempunyai bakat dalam menulis lirik juga bermain gitar. “Bitter Heart” iaitu lagu debutnya, mendapat banyak sambutan di seluruh dunia. Suaranya yang lunak lagi merdu mesti akan membuat semua cair buat sesiapa sahaja yang mendengarnya. Daripada seorang youtuber kepada seorang penyanyi yang terus menjadi hit di Malaysia! Zee Azi juga tidak lupa untuk terus berkembang maju dalam kerjaya muziknya walaupun berada di Amerika Syarikat.